foto: Tom Arma, sursa: squidoo.com
foto: Tom Arma, sursa: squidoo.com

Dacă anul ăsta vi s-a părut greu, staţi să vedeţi ce urmează! Şi asta pentru că bivolul asiatic a fost mic copil pe lângă marele tigru alb care stă să vină. Mă rog, e vorba mai exact de Tigrul de Metal, dar cum metalul are culoarea argintie, se poate spune liniştit că intrăm în Anul Tigrului Alb. 🙂

Care nu e tocmai uşor. De regulă, anii tigrului sunt ani conflictuali. Spre exemplu, 1914 a fost un alt an al tigrului, de data asta de lemn, şi ne-am procopsit cu Primul Război Mondial. Or acum avem metal, care e element Yang, masculin adică, aşa că astrologii chinezi au decretat că 2010 va fi un an foarte dinamic, extrem de agresiv în tendinţe şi în care nu se vor tolera opoziţiile.

Combinaţia Metal şi Yang nu ar fi, însă, în totalitate negativă. Ar putea ieşi şi lucruri bune de aici. Spre exemplu, împreună, Metalul şi Yangul au puterea de a face imposibilul posibil. Ceea ce nu sună chiar rău. Se mai spune că în 2010 este mai eficient să dărâmi ziduri, decât să construieşti, iar cei care sunt iubitori de aventură vor avea parte de anul vieţii lor.

Şi mai este un aspect bun în anul care vine. Copiii. Da, chit că e un an tumultos şi conflictual, zicese că e de bine să te naşti într-un an al tigrului. Cei care se vor naşte la anul vor fi curajoşi, neînfricaţi, extrem de deştepţi şi foarte grijulii cu propria familie. În plus, vor avea putere de reacţie rapidă şi vor fi mereu plini de succes şi fericiţi. Astfel de copii vor fi iubiţi de prieteni fără prea mare efort, cu atât mai mult cu cât vor şti să organizeze mereu aventuri şi să trăiască viaţa la maximum.

Mie, una, tigrul îmi place. Chiar foarte mult. E animalul meu preferat, după urs. Dar se pare că nu puşcă deloc cu anul meu, cel al Cocoşului, aşa că nu-mi va fi uşor. Dar dacă, după cum se aude, copiii ies bine în Anul Tigrului poate ar trebui să mă reorientez vizavi de ideea de sarcină. Un tigruşor, ceva… 😀

5 Replies to “Anul Tigrului Alb”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *