„o istorie completă a eşecurilor mele sexuale”, filmul-documentar pe care l-am văzut aseară la republica (din competiţie, de altfel) este una dintre cele mai amuzante şi omeneşti, ca să zic aşa, pelicule vizionate în ultimul timp. regizorul-personaj principal chris waitt, care şi-a pus viaţa pe ecran relaxat, lipsit de inhibiţii şi prejudecăţi, este ceea ce se cheamă un luzăr ciudat când vine vorba de relaţii. toate femeile din viaţa lui (13 la număr), toate fără excepţie, i-au dat papucii. dar waitt e, totuşi, un luzăr plin de farmec. mai că te bate gândul să umbli cu el.

nu vă povestesc filmul pentru că chiar merită să-l vedeţi, dar nu mă pot abţine să nu remarc că singura femeie care îi dă luzărului britanic o şansă e o… jurnalistă din europa de est. 😀 zice şi asta ceva despre ce minunate suntem noi, ăstea de pe aici, nu? 😀 anyway, eu sper ca „o istorie…” să câştige măcar premiul publicului (parcă văd că filmul lui porumboiu va lua marele premiu) pentru că merită chris waitt după câte a îndurat. până atunci, citiţi interviul cu el să vă faceţi poftă să-l vedeţi.

încă un amănunt. odată cu filmul ăsta, jeg a pierdut şansa de a-şi povesti pe ecran propriile eşecuri sexuale. mă rog, o poate face, dar nu va mai fi primul şi nici nu cred că poate fi mai amuzant de atât. la faza asta, waitt l-a luat. nu că m-aş bucura 😀

cât despre petrecerea de aseară, mi-era cumplit de somn aşa că am săltat hbo party-ul din diesel. dar iza mi-a zis că a fost „booooriiiing” 🙁 ca să nu mai spun că ea şi cu lavi, care au fost la aproape toate petrecerile de până acum,  sunt extrem de dezamăgite de tipii care au venit anul acesta la tiff. dacă le întrebi „nimeni interesant?” răspund triste „semi cu nimica. foarte, foarte slabi. o groază de luzări”. oare luzări ca şi waitt? 🙂

7 Replies to “despre luzări”

  1. Mie una nu mi-a placut Waitt, mi s-a parut scenariul excesiv de „aranjat” pe alocuri, si inca nu m-am hotarat cat din chris-ul de pe ecran se regaseste si in realitate si cat e „jucat”. Ca e jucat o parte cu siguranta.

  2. S: ştiu şi eu ce să zic… în interviul ăla de care ziceam spune, la un moment dat, că el e genul de persoană care nu se gândeşte prea mult la ce face. mă gândesc că nu s-a gândit nici aici foarte mult. dar şi dacă ar fi jucat în totalitate pe mine tot m-a distrat.

    bluarto: păi, mulţumesc. nu prea mă împac eu cu promovările ăstea, dar noah… de musai ca de voie bună 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *