foto: muntele
foto: muntele

M-am întors. Nu cu surle şi trâmbiţe, ci mai liniştit şi mai minimalist, aşa. N-am stat nici măcar trei luni deoparte, şi nu ştiu de ce. Că aş fi avut toate motivele. Dar, după o vreme, încep să mă mănânce degetele să scriu ce am de spus. După care iar mă plictisesc. Şi tot aşa.

Deocamdată, însă, sunt aici. Cu un blog nou-nouţ. Şi frumuşel, zic eu. Şi pentru care ar trebui să mulţumesc cuiva (Foarte Mulţumesc!), dar cum nu îi place să-i apară numele pe net, nu-l nominalizez. Trebuie să recunosc că am mai avut un blog, unul de tranziţie, pe care l-am făcut la o zi după ce l-am închis pe cel vechi. Îl găsiţi pe lateral, în links. Nu are multe posturi şi nici nu accept comentarii pe el, pentru că era doar de trecere.

În rest, toate bune şi frumoase. Acelaşi job, acelaşi oraş, aceeaşi prieteni. Altă culoare la păr, un uşor alt mod de a aborda viaţa (mai aşezat), mai puţine emoţii (aproape deloc chiar) şi câteva kilograme în plus. Nu multe, dar cât să nu mai pot spune ca am mai puţine kile decât un sac de ciment. Am şi oareşce poveşti, dar toate pe rând.

Până una-alta, bine v-am regăsit.

24 Replies to “The New Me”

 1. yey, licurici is back! 😀
  nici nu vrei sa stii de cate ori am bagat in lunile astea adresa licurici.wordpress.com in browser si m-am oprit la .com amintindu-mi ca nu mai esti.

  trebuie sa sarbatorim acest eveniment 😀

 2. bine ca ti-ai pus status pe messenger de-am aflat si eu. ma bucur ca ai revenit, abia astept sa te recitesc. intr-o mare de comentarii si analize politice, povestile tale prind tare bine 🙂 sa te tina!

 3. mersi!

  schumitza: licurici.wordpress s-a transformat în licuricea.wordpress. pt ca, odata şterse, nu am mai putut importa textele vechi in prima adresa. da’ îl găseşti în blogroll.

  raluca: am pus status, dar ar mai fi trebuit să aştept, că încă nu e finisat cum vreau eu. sper să mă ţină, că doar acum plătesc domeniu 😀

 4. doamna, bine ai venit inapoi de unde nu ai plecat niciodata:)) boc i-a zis asa ebei dupa ce s-a intors in pdl independenta-liberal-democrata:)) (evident ca nu vad nicio legatura, dar asa mi-a venit sa zic, apoi mi-am amintit… well, long)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *