…dacă eram în locul lui goţiu, aşa mi-aş fi intitulat editorialul. că, în fond, despre asta e vorba. nu pot să nu remarc câtă lume se bucură la vestea că sârbu nu mai susţine financiar clujeanul. se bucură cititori, se bucură patroni de ziare, se bucură jurnalişti. fiecare din motive diferite.

cititorii se bucură pentru că, chipurile, ziarul e o mizerie, un gunoi, o porcărie care dă numai ţâţe şi cururi şi, vezi doamne, toate astea le agresează lor intelectul şi plăcerea lecturii. cititorii vor ca omenirea să scape de toate astea, să poată citi numai ziare quality. doar că ei, cititorii, intră de n ori pe zi să vadă ce ţâţe s-au mai pus pe clujeanul, ce editorial a mai scris goţiu şi ce case au mai fost arătate cu degetul. după care înjură cu patos, pentru că aşa se simt ei bine. deşi, nu-i aşa?, în timpul ăsta ar putea merge la bcu să citească heidegger.

patronii de ziare se bucură pentru că, spun ei, le dispare concurenţa. rămân singuri pe piaţă şi ziarul lor poate deveni cel mai tare din parcare. da, când parcarea-i goală e simplu. aceşti patroni însă uită că ziarele pe care, cu onor, le patronează au avut până acum suficient timp să-şi dea măsura valorii, să arate ce pot. puteau de câţiva ani  să „ia faţa” clujeanului, să îi spulbere tirajul şi să îi fure cititorii. doar că s-au dovedit neputincioase. prietenii şi interesele economice sau politice ştiu de ce.

jurnaliştii se bucură pentru că aşa le este soiul. întotdeauna tagma asta a avut orgolii incomensurabile şi fiecare s-a crezut mai bun decât celălalt. când strugurii s-au dovedit acri, mai exact când unii dintre ei nu au putut ajunge să lucreze în redacţia clujeanul/zc sau au ajuns şi nu au făcut faţă, au început să scuipe, să râdă pe la colţuri, să emită judecăţi de valoare, să arate cu degetul. doar că ei uită că săptămânalul ăsta a deschis un nou drum în presa clujeană şi le-a arătat că se poate scrie şi altfel. ba mai mult, a fost sursă de inspiraţie pentru mulţi dintre ei.

toate aceste bucurii mie, una, însă îmi par cea mai mare dovadă de prostie. nu te poţi bucura că un ziar moare. nici ca şi cititor de presă, nici ca patron şi, cu atât mai puţin, ca şi jurnalist. cine nu înţelege ce înseamnă moartea unui ziar nu merită să mai facă parte din tagma asta sau să îi mai livreze poştaşul ziarul la uşă. şi poate de pe acum să îşi schimbe meseria sau să îşi investească banii în imobiliare.

e adevărat. şi eu am cârcotit la adresa clujeanului în ultimul an şi jumătate. nu mi-a plăcut deloc direcţia în care a luat-o de voie, de nevoie şi, ca urmare, aproape că nu îl mai citeam. iar când îl citeam nu mă puteam abţine să nu mă gândesc „la articolul ăsta îi lipseşte o casetă cu…”, sau „ar mai fi trebuit să îl întrebe şi pe … ce părere are de situaţia în cauză”, sau „nu au alte subiecte de le publică pe ălea vechi?”.

îl învinuiam pe goţiu de toată tabloidizarea şi degradarea ziarului şi mă enervam tot pe el când domnul pricop, vecinul meu de 97 de ani, mă oprea pe stradă să îmi spună că are din 2000 abonament la clujeanul, dar că „ziaru’ ăsta e tot mai slab”. mi-era ciudă că nu mai e ce-a fost, iar în secret îmi doream ca mihnea să preia frâiele şi să repună clujeanul la locul lui.

da. toate ăstea mă întristau amarnic. dar de aici până la a mă bucura că nu va mai exista săptămânalul în care am scris atâţia ani e o cale foarte lungă. şi nu am de gând să o parcurg vreodată.

34 Replies to “nu mor caii când vor câinii”

 1. e un tabloid care îşi face treaba foarte bine. că mie nu îmi place că a devenit tabloid şi l-aş fi vrut ca pe vremuri, e cu totul altceva. dar asta cu tabloidizarea, până la urmă, nu a fost decizia lui goţiu.

  eu zic că, pe segmentul lui, clujeanul e foarte bun. ca dovadă numărul de cititori şi faptul că toţi avem ceva de comentat la adresa lui sau ne raportăm la el. ca să nu mai zic că nu pierde nici ştirile zilei, aşa că oferă informaţii şi celor mai „pretenţioşi”.

 2. bla bla… fituica porno cu pretentii de revista sexi. „atentia galerie foto (+18)” asta e epitaful Clujeanului. iar daca vrei o parere „la rece”, citeste comentariile editorialului lui Gotiu, sa vezi ce parere au cititorii. doar asta conteaza. restul e gargara de presa

 3. cititorii care intră avizi să dea click pe ţâţe după care înjură? mulţumesc, nu cred în părerea lor „rece”.

  şi, până una-alta, oamenii ăia care fac clujeanul ştiu la fel de bine să facă şi un quality. au demonstrat asta de n ori. iar faptul că fac un tabloid pe care toţi îl înjură nu-i decât dovada că îşi fac treaba bine. 🙂

  dar, vorba aia, după război, mulţi viteji se arată. apropo, tu unde erai când ei făceau acum 2, acum 5, acum 9 ani clujeanul? că nu am auzit de tine.

 4. bine ca napocanews, ziarul online al extremistilor, plin de mizerii si atacuri la persoana e pe placul cititorilor… al celor 900-1000 de plictisiti care intra sa vada ce aberatii mai scrie lingaul din primarie tene.
  hai lasa-ne cu deontologia. du-te si ridica statui lui vadinm si becali.

 5. 🙂 Imi sunteti simpatici … Draga Vasile, dar cine a zis ca ma bucur? Eu niciodata nu ma bucur de necazul altuia, fie el Larry Flint sau Gotiu…

  Iar pentru licuricioaica: imi pare bine ca esti combativa, dar nu cred ca ti-ai gasit bine momentul. In locul tau as face ciocul mic, pentru ca nu stii cand o sa vrei sa lucrezi pentru mine. Mi-e plin emailul de CV-uri de mari jurnalisti clujeni ale caror ziare s-au dus pe apa Sambetei… 🙂

  Iar pentru anti-bara: te rog sa te inscrii in fan-clubul meu, avem nevoie de tine. Ai numai grija, ca cei 900-1000 de plictisiti ai mei sunt cu 500-600 mai multi ca plictisitii de la Agenda si Gazeta de Cluj si cu doar 200 mai putini ca cei de la FTR si Faclia. Te rog sa imi trimiti si tu CV-ul tau cat mai repede, caci e plin Clujul de ziaristi importanti care nu au dupa ce bea apa.

  Succesuri in continuare la toti 🙂

 6. ms. laura si ana maria,

  altfel, despre Prodan ce sa zic? au spus altii, Dragos mai exact, care l-a dat afara de la Clujeanul pentru incompetenta, a ramas la fel cum il stiam, „cu buletinul pe spate”

  iar George Bara asta cine mai e? ca acu aud prima data, mi-a scapat ceva esential?

 7. „pentru tine”? da’ cine mai eşti şi tu? că zău că nu te cunosc. în schimb, văd că tu ai auzit de mine din moment ce îmi citeşti blogul. asta e amuzant 🙂

  oricum, dragă george bara, pentru un ţăran ca şi tine nu voi lucra niciodată şi dacă aş ajunge să mor de foame. so, poţi alege liniştit din CV-urile pe care le ai. şi spor la răsfoit playboy şi hustler. face bine la ten 🙂

 8. slab, goţiu! slab şi previzibil. anticipam să foloseşti aceleaşi două pseudo-contraargumente, dar nici chiar în aceeaşi frază.
  despre incompetenţă – stanca m-a dat afară pentru că mi-am permis să-mi iau 5 zile libere ca să merg la un curs de specializare, how about that!?
  sunt şase ani de atunci iar eu sunt încă aici. unde e incompetenţa?

 9. faza cu 5 zile libere sa i-o spui la iubita, ca, altfel, au mai fost si alti colegi de fata cand ai sunat in redactie si i-ai cerut lui Dragos „explicatii”, si care au auzit ce ti-a zis, nu e Dragos persoana care sa dea pe cineva afara pentru ca a fost la specializare, in rest unde zici ca esti?

 10. aveam un curs de specializare de 7 zile, pentru care aveam nevoie de 5 zile libere. am vorbit cu şeful de departament Dan Brie, apoi cu redactorul-şef Alin Bena. ambii au fost de acord. pe drum spre casă m-a sunat Brie (poate confirma oricînd, dacă vrea) să-mi spună că stanca, atunci cînd a aflat că mi-am cerut liber, m-a concediat. aşa am fost anunţat, prin telefon.
  deşi explicaţiile astea nu-şi au locul aici şi mai ales acum, după şase ani, le precizez pentru că nu am nimic de ascuns iar astfel de acuzaţii mă lasă rece.
  iar dacă stanca şi-a motivat decizia în felul ăsta – ceea ce e libertatea lui s-o facă – mi se pare că şase ani de presă ulterior demonstrează destul de clar că s-a înşelat.
  în rest sunt bine, mersi, uite, la redacţie. scriu. îmi fac meseria cum pot mai bine.
  (iar acesta e ultimul meu comentariu pe subiect).

 11. scuze Laura, dar am o mica mostra de „competenta” Prodan:

  „Intreaga reţea de site-uri şi publicaţii locale ale Publimedia,compania de publishing a MediaPro, se închide, potrivit unei directive a companiei citate de Dragos Stanca. între acestea, şi site-ul clujeanul.ro, precum şi săptămânalul Clujeanul.

  Redactorul-şef al publicaţiei Clujeanul, Mihai Goţiu, a confirmat astăzi pentru ZIUA de CLUJ că a fost notificat privind decizia Publimedia „astăzi dimineaţă”, dar spune că varianta închiderii publicaţiei şi a site-ului „nu poate fi confirmată încă”. „Este o decizie de business”, a adăugat Goţiu. întrebat de numărul de angajaţi ai Publimedia în Cluj, care vor fi afectaţi de decizia reţelei de a închide publicaţiile, Goţiu a refuzat să răspundă. „Este o informaţie confidenţială”, a precizat redactorul-şef al Clujeanul.

  Directorul Publimedia, Cosmina Noaghea, a negat că ar fi luat o decizie în acest sens, chiar dacă informaţia a fost verificată din mai multe surse şi a fost confirmată de redactorul-şef al Clujeanul”

  sunt trei paragrafe dintr-un articol semnat M.P.. Bun, si acum sa vedem competenta:

  1. „conform unei directive a companiei citate de Dragos Stanca” – nu exista nicio directiva si nici Dragos nu face referire la vreo directiva, ci vorbeste despre o decizie care ar fi fost comunicata, dupa care revine si precizeaza ca nu a fost comunicata

  2. „Mihai Gotiu a fost notificat…” !!! n-am fost „notificat”, ci am fost „anuntat” (asta am spus la telefon), dar proprietatea termenilor nu e punctul forte al lui Prodan; daca as fi fost notificat (ceea ce presupune o instiintare oficiala) ar fi fost aberant sa spun ca „nu pot confirma”. Dar asta e Prodan, spui una, el intelege ce vrea.

  3. „Goţiu a refuzat să răspundă. „Este o informaţie confidenţială”, a precizat redactorul-şef al Clujeanul.” Pai ori am raspuns, ori n-am raspuns? Ca raspunsul nu contine elementele pe care le-ar fi dorit Prodan e cu totul altceva. Dar, din nou, proprietatea termenilor, limba romana, ii joaca feste competentului Prodan.

  4. „Cosmina Noaghea, a negat că ar fi luat o decizie în acest sens, chiar dacă informaţia a fost verificată din mai multe surse” – care sunt acele „mai multe surse”? alte bloguri care fac trimitere la blogul lui Dragos? sau Gotiu e „mai multe” surse?

  asadar: 3 paragrafe pentru 4 prostii, mostre de „competenta” jurnalistica Prodan, Doamne feri de analiza unui articol intreg. Cam atat, deocamdata. Lectia asta, competentule Prodan, e gratis. Urmatoarele sunt pe bani. Nu ca te-ar ajuta la ceva.

  Inca o data, scuze Laura.

 12. haha ce porcărie! chiar meriţi să te ignor total.
  şi eu scuze că nu m-am abţinut de la bun început, ştiind cam ce categorie de argumente preferă Guţă să folosească.
  domnule Goţiu! chiar acceptînd că ce-mi imputezi sunt greşeli (iar alea nu sunt argumente, sunt prostii), numai cine nu munceşte nu greşeşte.
  eu îmi fac meseria, dle Goţiu! tu cînd ai scris o ştire ultima dată, printre ţîţe şi pornoşaguri?
  la bună vedere, că eşti prea ridicol ca să mai discut în palierul ăsta.

 13. apoi, din partea mea puteţi comenta cât doriţi aici că nu mă deranjează. câtă vreme nu vă înjuraţi, e ok 🙂

 14. No, spor la munca in continuare domnul Prodan. Tine-o tot asa! Si continua sa te mandresti in fata oglinzii cat esti de bun 🙂

 15. P.S. Cel mai multe din stirile, anchetele, reportajele scrise sau realizate de mine le gasesti la biblioteca ori in fonoteca Radio, ca nu era online pe atunci. Apropo, stii ce e aia „biblioteca”? Sau „librarie”? Si intr-un loc, si in altul, se gaseste o carte (stii ce e aia „carte”? E groasa, are coperta albastru inchis si trebuie sa ai grija sa nu o scapi pe picioare. Se cheama „Dictionarul explicativ al limbii romane”. Pe scurt, DEX. Daca n-ai intrat inca in inhibitie de protectie citind termenii „biblioteca”, „librarie”, „carte” si ajungi in posesia lui, foloseste-l. Ajuta!

  Ms. Laura, de intelegere. Dar si-a gasit un moment tare prost Prodan sa faca dovada inteligentei sale.

 16. nici o problemă. deşi eu cred că la o bere aţi putea să cădeţi de acord şi să vă împrieteniţi. nu-i dracu’ aşa de negru, vorba aia 🙂

 17. slabe şanse, pentru asta ar trebui sa vorbim o limbă comună, ori io pe a lui Prodan, cu „imputezi” ori „discuţii în palierul ăsta”, nu pot şi pace s-o pricep 🙂 şi risc să mă mai şi trezesc cu-n palier, ăăă… levier peste cap

 18. Ehi, nu va certati, doar ati fost colegi. 🙂

  1. Imi pare rau, Mihai Gotiu, ca se inchide Clujeanul. Cate amintiri, cata tinerete faina am trait acolo…
  Oricum stiu ca voi nu o sa ramaneti pe drumuri si tu poate mai iti faci vreme sa scrii.

  2. @Mihai Prodan

  Acuma ca probabil ai si tu niste reporteri subalterni, iti dai seama singur ca nu poti lipsi 7 zile cand esti in proba la un ziar, nu ai condei inca, experienta si nici palmares de ziarist experimentat…
  Erau multi la coada ca sa intre ca ucenici la redactie. Caz in care, daca prinzi un „ciolanas” de genul ala, trebuie sa iti stabilesti niste prioritati.

  Asta cu prioritatile o fost primul lucru pe care mi l-a spus Stanca odata aterizata la Clujeanul.

  Si apoi, iti spun din prorie experienta, conducerea a fost flexibila cu „studiosii”: m-au permis sa merg la cursuri, mi-au dat zile libere pentru sesiune (in afara vacantei) sau pentru alte activitati de specializare.
  Dar mai intai am incercat sa dovedesc interes.

  Apoi, saptamanalul Clujeanul avea deja „tzitze si cur” inca de pe vremea cand ai venit si tu in redactie, din acest punct de vedere a fost o publicatie destul de inovativa si cu un continut bogat, eterogen:)

  Formula actuala a dus la extrem aceasta dimensiune tabloidala a publicatiei (mai avea si altele), din simple ratiuni de piata, nu e cazul sa comentam acum daca au fost corecte sau gresite.

  Probabil ca tabloidizarea a deservit ratingului, sau poate ca, dimpotriva, a avut doar menirea de a mai prelungi existenta unui ziar deja muribund (din cauze care nu tin direct de Gotiu.
  Oricum, decizia de a-l desfiinta vine de sus si are, cred, motivatii care tin de strategii macro (nu stiu daca destepte sau slabe).

  Pan la urma, Prodane, o fost mai bine ca nu ai continuat sa lucrezi in echipa Clujeanului, astfel incat nu ai nicio „pata pe CV” :).

  „Pata” care, pe de alta parte, ar putea insa asigura niste locuri de munca interesante membrilor fostei echipe…

  PS. Totusi, Mihai Gotiu, sa stii ca Prodan scrie mai bine ca alti ziaristi din Cluj.

 19. mister gotiu despre competenta ta in jurnalistica pot spune ca e egala cu cea a lui prodan.

  sa iti mai spun o chestie: tu ai sunat la diferite redactii din cluj sa anunti ca se inchide clujeanul. ai facut asta chiar imediat dupa ce ati terminat sedinta unde i-ai anuntat pe oameni treaba cu inchisului ziarului.
  nu mai fa pe mironosita ca ai picioarele nespalate si barba plina de untura.

  daca negi iti aduc si o banda.

 20. ??? adu banda in care vorbesc io de inchiderea Clujeanului.

  apropo, pt. toti cei care s-au bucurat: Clujeanul apare si luni. Si peste o saptamana, Si, spre disperarea unora, care au facut cheful prea devreme, s-ar putea sa mai apara mult timp de acum inainte

 21. pentru mine e o veste bună. sper doar ca să nu fie cumpărat de vreunul dintre clujenii al căror nume se zvonea că ar fi interesaţi. pt că atunci sigur nu va mai fi niciodată imparţial. mai bine tabloid decât dedicat intereselor economice a unor pseudo-jurnalişti.

 22. mă, eu nu vă am la inimă pe niciunul de aici. ca de altfel pe jurnalişti în general, poveste mai veche…

  dar goţiu, în proba ce ai adus-o contra lui prodan ai uitat să specifici ce este mai important, şi anume că articolul respectiv suferă de o incoerenţă crasă. prodanul probabil vrea să facă pe scriitorul stilat, fapt ce-l deducem şi din folosirea termenilor dex-wanna-be. de aceea se pune şi scrie nişte fraze extrem de lungi în loc să împartă totul în propoziţii simple ori în fraze cu maxim două proopoziţii. textul prodănesc, cel puţin acesta dat ca exemplu e obositor ochiului şi greşit şi din punct de vedere al formei.

  „…ublicaţii locale ale Publimedia,compania de publishing a MediaPro, se închide, potrivit unei directive a companiei citate de Dragos Stanca.”

  se închide virgulă portrivit unei directive citate?! dar ce plm prodane, faci pauză de băut apă sau de ce virgulă? mai multe nu mai stau să găsesc, că mă i-au durerile de cap. textul pe un blog mai treacă-meargă, dar îmi pare că e de cotidian! ‘au nu?

 23. domnilor Gotiu si Prodan. mai certaretilor mai, mai orgoliosilor mai, EU, care am muncim doar k reporter 3 luni la ZC-Clujeanul si am cunoscut talibanismul zecist din interior spun asa:

  1. Dragos Stanca si Mihnea Maruta sunt niste jurnalisti exceptionali. Si Brie si Stirbu si Stanciu f buni.Primii doi- Harnici, buni, critici, care cer mult, urasc improvizatia. Stanca este un editor ulutitor. Deci omul ala iti ia textu si asa ti-l face ca nu il mai recunosti. Dintr-un text slab face unul super. A, iti mai da una in gura adica iti zice mai, e insuficient documentat, mai da tu acolo si acolo telefon, da dupa aia iasa text brici. Asa ca mucles Prodane, ca la faza asta nu ai tu nici o treaba, nu exista grad de comparatie. Si io si tu mucles amandoi ca Stanca e la 10 klase peste.

  2. Faza cu Gotziu k telefonul dat la redactzii nu cred deloc ca e reala. Informatia bomba a dat-o Stanca pe blog. Nu cred ca Gotizu, suparat, normal, da el telefon la ziaristi. Ar fi o perversitate prea mare, nu il plac pe Gotziu, el stie asta, dar nu il cred in stare de asa ceva.

  3. Daca analizatzi reteaua de ziare locale Mediapro vedeti ca e RETETA. Se lucra din 2000 pe RETETA. Gotziu care e pasionat si de sport da si de poezie, proza, are cartzi, eu unul am cumparat cartzile lui si le-am citit, nu cred ca a avut de optat. Asta a fost comanda, tabloidizare site, care a adus audienta AUDITATA.
  E un fapt cert, sunt cifre, e matematica aici, nu povesti.

  I-as reprosa amical doar ca a pierdut oameni buni de-a lungul anilor cand a trecut la comanda. Nu stiu de ce nu a optat ca Mihnea, sa nu tabloidizeze, sa se opuna dorintei dl Adrian Sarbu, aici e poveste de culise, de bucatarie interna, zecistii stiu. Nu ma bag. Mi-ar fi placut ca Gotziu, membru al Uniunii Scriitorilor sa zica: nici eu nu vreau ZC tabloidizat, ma duc cu Mihnea in lume. Pt ca saptamanalul Clujeanul a avut compenente de tabloid din start, de la primul nr. Colectia sta maturie. De ce a trebuit tabloidizat si cotidianul ZC asta deja numai sefii din Mediapro stiu.

  In rest a fost o mare scoala de presa acolo, au scris jurnalisti tari iar Clujeanul a spulberat presa locala, ajungand la 12.000 exemplare tiraj fata de Faclia-cotidian cu 8000-10.000

  Sa nu amestecam aici chestiile personale cu cele profesionale. Am mai scris eu undeva de ce am plecat si eu, ca Bena m-a injurat, etc in fine dar la ZC si la Clujeanul au lucrat echipe intregi de jurnalisti foarte buni.

  Asta e marturia mea si nu mai scriu nimic de ZC si Clujeanul. Pe blogul meu am fost prudent si am scris ca „daca se adevereste ce zice Stanca pe blogul lui”
  Deci Clujeanul de saptamana asta e ultimul sustinut de Publimedia oficial financiar, de acum incepe baletul, ei, cei din redactzie stiu mai bine care e treaba.
  Le urez succes sa ramana pe piatza.

 24. @tibi:

  RETETA (retele, pentru ca sunt mai multe) de care vorbesti a (au) fost creata (create) de niste oameni, ;

  de ce am preluat ZC in forma noua o sa fie o poveste pe care o voi spune nepotilor, unii o stiu, altii au inteles, dar daca ai colectia din ultimul an de ZC (si stiu ca ai colectii de ziare) poti analiza cat din continut (exceptand prima si ultima pagina) era de tabloid;

  oamenii e normal sa plece atunci cand nu le poti satisface pretentiile (in unele cazuri justificate, in alte cazuri nu), si se mai intampla sa nu poti satisface pretentiile cuiva (chiar daca ai vrea si consideri ca omul in cauza le-ar merita) intr-o perioada in care aceste pretentii au fost duse artificial in sus de o piata care s-a umplut de proiecte care n-au avut nicio legatura cu realitatea si cu posibilitatile de acoperire a costurilor; pentru a intelege lucrul asta ar trebui sa fi vazut si analizat macar o data bugetul unei publicatii care functioneaza in mod normal (nu spun asta ca o rautate)

  ideea ca presa tabloida e „rea” ori ca e „denigrant” sa lucrezi la un tabloid e un mit care a fost exacerbat in presa clujeana pentru a masca esecul unor proiecte care s-au autointitulat „quality”, desi nu au nicio legatura cu asta

  proiectul clujeanul.ro (cel lansat in decembrie 2007) imi apartine, nu a fost nicio comanda, la celelalte locale a fost multiplicat proiectul de la clujeanul.ro, din pacate, din motive care au fost influentate foarte mult de piata slaba de publicitate pe online, a ramas inca doar la prima faza (din cele trei care au fost aprobate); poate va veni o zi pentru dezvoltarea lui ori, pentru un alt proiect mult mai performant

  si, in ciuda cartitorilor, un lucru il pot afirma cu siguranta: nu mi-e rusine de cititorii pe care ii are Clujeanul si clujeanul.ro; pe multi dintre ei am ajuns sa-i cunosc in timpul diferitelor campanii ale Clujeanului, despre altii am datele oferite de studii (despre educatia lor, despre profesiile lor, despre preocuparile lor etc. – date oferite de auditurile de piata, nu de visele mele); iar parerea si calitatea lor ma intereseaza mai mult decat diferitele etichete puse de diferiti „colegi” de breasla; si sa nu-i confunzi pe cititorii Clujeanul cu cei cativa trogloditi care nu altceva mai bun de facut decat sa intre pe site si sa injure (uitand ca exista si o optiune la comentarii, referitoare la IP, care le arata ca sunt aceeasi, uneori si cu cate 10 injuraturi la un singur articol)

  daca macar pentru o seara cea mai mare parte a jurnalistilor clujeni s-ar gandi cu adevarat la cititori si nu i-ar mai desconsidera, presa de pe aici ar arata cu totul altfel.

 25. „intr-o perioada in care aceste pretentii au fost duse artificial in sus de o piata care s-a umplut de proiecte care n-au avut nicio legatura cu realitatea si cu posibilitatile de acoperire a costurilor; pentru a intelege lucrul asta ar trebui sa fi vazut si analizat macar o data bugetul unei publicatii care functioneaza in mod normal (nu spun asta ca o rautate)”

  SUBSCRIU TOTAL

  2. mersi pentru dezvaluirea pe care ai facut-o aici in ce priveste proiectul Clujeanul.ro, o pun la mine in carte ca o marturie importanta pt ca nu stiam nimic concret si urma sa te contactez pt un interviu privat, asa cum am facut cu zeci de oameni pana acum.

  Subscriu si la analiza pe tabloid si la ce ai zis de idiotii aia care injura ca nebuni la voi pe site. Eu unu nu i-as mai lasa pe aia identificati de voi de 10 ori sa mai posteze. Pur si simplu. Dar totusi tot nu imi place tabloidozarea, faceti ce vreti voi, eu sunt pentru quality. Fiecare cu optiunea lui.

  Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *