din ciclul: ”l-am scăpat şi pe ăsta”: :)))))

tocmai am fost sunată de prietenul grindean, ACEL grindean, întors azi-noapte de la mare, care m-a invitat vineri, la ora 14.30, la starea civilă. nu să mă mărit cu el, evident, ci ca să iau parte la căsătoria lui cu draga de mirela, femeia care îl suportă de n ani cu stoicism şi cu care se potriveşte de minune. se pare că o vacanţă la vama veche prinde bine. aviz amatorilor! :)))

a fost cea mai fericită veste pe această jumătate de an, aşa încât era obligatoriu să fie făcută public. de aceeaşi părere sunt şi iza, lavinia şi letiţia, cu care stau în acest moment pe terasă şi care de-abia aşteaptă ziua de vineri. împreună urăm tinerei familii grindean CASĂ DE PIATRĂ ŞI MULŢI COPII FRUMOŞI, AMUZANŢI ŞI DEŞTEPŢI!

ps: sper să nu se răzgândească până vineri :)))))

10 Replies to “mare veste mare!”

 1. eu nu-l cunosc aproape absolut de milimetric deloc, decat din momentul in care clubul de lectura* s-a dus pe ripa. dar cum sa nu-i doresti casa de piatra?si sanatate, na!
  _______
  la care nu puteam lua parte, din pricina de distanta

 2. muntele: altfel, un tip optimist din fire :)))

  monica: evident că DIN CAUZA LUI a eşuat clubul de lectură. poate că ar trebui să-l pedepsim pentru asta şi să nu mergem la cununie :)))))

 3. nu, nu, vorbim despre căsnicie, ce naiba. e un subiect incontrolabil pentru mine. încep să o iau razna. prefer să vorbim despre iPod, mai degrabă.
  şi nu înţeleg de ce-ai vrut tu să spui că aş putea să mă însor. fie chiar şi cu un drum! ce ţi-am făut? hai, spune, ce ţi-am făcut?

  ps. ce aer tembel de vacanţă bine-venită are mesajul meu. da’ nu mai e mult şi trece şi asta.

 4. păi, ziceai că mergi în vamă, iar grindean în vamă a decis ce a decis. elementary, my dear watson! 🙂

  şi ce e rău în a te însura, de fapt? instituţia căsătoriei e una de succes, nu? :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *