…îmi dau seama că nu ar trebui să fiu atât de categorică atunci când spun că nu-mi plac anumite lucruri. adică, să nu spun niciodată, niciodată. nu de alta, dar se întâmplă ca, în timp, să-mi schimb părerea şi să ajung să-mi doresc chestii pe care altădată le dispreţuiam. nu mă întrebaţi de ce îmi schimb gusturile aşa, de la o vreme la alta, că habar nu am.

spre exemplu, dacă până acum nu dădeam nimic pe ipod-uri (după cum scriam şi în +/-), de câteva zile sunt fericita posesoare a unui ipod nano. evident, roşu, cum altfel?! dacă vreţi să vedeţi cum arată, priviţi aici. e o adevărată bijuterie. şi, ca să ştiu sigur că îmi aparţine, cei de la apple i-au gravat pe spate numele meu. mă rog, porecla.

”posesoare” e uşor exagerat spus pentru că, deocamdată, nu e la mine. tot draga de ana se va ocupa să mi-l aducă în septembrie, când vine în vacanţă. minunea roşie a ajuns deja la ea, în chicago, şi stă frumos în cutiuţa transparentă, aşteptând să fie relocat.

recunosc cu mâna pe inimă că, de data asta, mi-am satisfăcut un moft. nu aveam eu mare nevoie de ipod-ul ăsta, dar când l-am văzut aşa roşu, asortat la fix cu merlin, THE laptop, nu m-am putut abţine. dar pe de altă parte, am pus umărul la salvarea lumii. asta pentru că o parte din banii cu care l-am cumpărat au mers spre fondurile necesare combaterii hiv în africa. aşa că sunt împăcată că nu am dat banii pe prostii. 🙂

16 Replies to “moft de femeie”

  1. foarte faine, într-adevăr! doar că, în afară de şa, restul accesoriilor care le vreau eu nu sunt deocamdată pe stoc. :)) da’ mă gândesc că la următoarea ta vizită încoace să te pun să vii cu bicicleta la pachet :))))

  2. hah, uite, cand il primesti poti sa-mi raspunzi la leapsa (glumesc evident). lasa ca o sa vezi ce bine o sa-ti prinda prin cluj, cand nu vrei sa auzi copii urland sau muzicile altuia..

  3. răspund, numai să-mi spui care leapşă. că nu am primit niciun link….

    partea amuzantă e că mi-am dat seama că nu prea am nevoie de el, dar cum e gravat cu ”licurici” nici nu-l pot vinde. :))) măcar dacă scria ”laura” mai găseam pe cineva care să-l vrea :)))

  4. eh, leapsa era mai demuuuult, si imi scrisesesi ca nu posezi asa ceva. eh, nu e un moft, e o necesitate, daca prin oras nu, la calatoriile lungi se simte. eu il folosesc intents cand stau 8 ore pe tren singura spre bucuresti..

  5. eu zic că suntem câţiva pe aici care l-am cumpăra tocmai din motivul ăsta. sfatul meu e să nu te grăbeşti să-l vinzi. cu fiece zi, îi creşte valoarea. ai să vezi…
    plus că nici eu nu cred că ajung prea devreme în cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *