moft de femeie

…îmi dau seama că nu ar trebui să fiu atât de categorică atunci când spun că nu-mi plac anumite lucruri. adică, să nu spun niciodată, niciodată. nu de alta, dar se întâmplă ca, în timp, să-mi schimb părerea şi să ajung să-mi doresc chestii pe care altădată le dispreţuiam. nu mă întrebaţi de ce îmi schimb gusturile aşa, de la o vreme la alta, că habar nu am.

spre exemplu, dacă până acum nu dădeam nimic pe ipod-uri (după cum scriam şi în +/-), de câteva zile sunt fericita posesoare a unui ipod nano. evident, roşu, cum altfel?! dacă vreţi să vedeţi cum arată, priviţi aici. e o adevărată bijuterie. şi, ca să ştiu sigur că îmi aparţine, cei de la apple i-au gravat pe spate numele meu. mă rog, porecla.

”posesoare” e uşor exagerat spus pentru că, deocamdată, nu e la mine. tot draga de ana se va ocupa să mi-l aducă în septembrie, când vine în vacanţă. minunea roşie a ajuns deja la ea, în chicago, şi stă frumos în cutiuţa transparentă, aşteptând să fie relocat.

recunosc cu mâna pe inimă că, de data asta, mi-am satisfăcut un moft. nu aveam eu mare nevoie de ipod-ul ăsta, dar când l-am văzut aşa roşu, asortat la fix cu merlin, THE laptop, nu m-am putut abţine. dar pe de altă parte, am pus umărul la salvarea lumii. asta pentru că o parte din banii cu care l-am cumpărat au mers spre fondurile necesare combaterii hiv în africa. aşa că sunt împăcată că nu am dat banii pe prostii. 🙂

16 thoughts on “moft de femeie

  1. foarte faine, într-adevăr! doar că, în afară de şa, restul accesoriilor care le vreau eu nu sunt deocamdată pe stoc. :)) da’ mă gândesc că la următoarea ta vizită încoace să te pun să vii cu bicicleta la pachet :))))

  2. hah, uite, cand il primesti poti sa-mi raspunzi la leapsa (glumesc evident). lasa ca o sa vezi ce bine o sa-ti prinda prin cluj, cand nu vrei sa auzi copii urland sau muzicile altuia..

  3. răspund, numai să-mi spui care leapşă. că nu am primit niciun link….

    partea amuzantă e că mi-am dat seama că nu prea am nevoie de el, dar cum e gravat cu ”licurici” nici nu-l pot vinde. :))) măcar dacă scria ”laura” mai găseam pe cineva care să-l vrea :)))

  4. eh, leapsa era mai demuuuult, si imi scrisesesi ca nu posezi asa ceva. eh, nu e un moft, e o necesitate, daca prin oras nu, la calatoriile lungi se simte. eu il folosesc intents cand stau 8 ore pe tren singura spre bucuresti..

  5. Ceea ce demonstreaza ca nu e moft de femeie, cred ca sunt mult mai multi barbati decat femei care-si iubesc ipod-ul.

  6. eu zic că suntem câţiva pe aici care l-am cumpăra tocmai din motivul ăsta. sfatul meu e să nu te grăbeşti să-l vinzi. cu fiece zi, îi creşte valoarea. ai să vezi…
    plus că nici eu nu cred că ajung prea devreme în cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.