…iniţial, în seara asta am vrut să scriu despre minunatul nostru club de lectură care s-a înfiinţat ieri, în aplauzele participanţilor. dar, înainte de a-i da drumu’, am zis ”ia să văd ce a mai scris pedestru”. şi am citit asta. iar acum nu mai pot scrie nimic.

4 Replies to “”artă””

  1. Eh, artishti cartishti. Interesant e ca porcu ala n-o pus un doberman sa moara. Nu nu, o pus un catzel amarit si blind.

    Am vazut artishti de cacat si in America. Unul e celebru fiindca pune poze cu Isus in sticle de pishat. Eeee, viteazul asta nu pune poze cu Mahomed, shtie el ca musulmanii i-ar taia beregata. In schimb catolicii? Shtie el ca n-o sa-i faca nimic. Dispretzul fatza de artishii plastici de aici mi-e nemasurat, O gramada fac giumbushlucuri de om porc si lash.

    La fel fel porci au fost si spectatorii. Nici unul nu s-a gasit sa taie sfoara catzelului ala amarit? Nici unul s-a gasit sa-i dea un pumn in gura lui Guillermo? Fix asta merita.

  2. EXACT!! asta mă întrebam şi eu oripilată: cum de nu au reacţionat spectatorii?!?! au stat şi au admirat cum moare un câine. e absolut incredibil. cum poate fi cineva atât de insensibil în numele artei? şi să mai şi repete experimentul, pt că am auzit că asta au de gând să facă anul ăsta. e grotesc şi bolnav!

    există însă o petiţie împotriva acestei „arte”. uite adresa

    http://www.petitiononline.com/13031953/petition-sign.html

    poate ajută la ceva dacă o semnăm…

  3. @A.lef

    greşit! pune pişat în sticle cu poze cu isus, nu poze cu isus în sticle cu pişat! raţiunea, dom’nle, raţiunea, că doat nu ai vrea să se murdărească pe mâini! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *