…în mod normal, aş pune pe hârtie o grămadă de chestii despre gărâna, muzici, oameni, soare şi alte minunăţii. doar că nu mă simt în stare. încă am de savurat o anume stare de bine cu un gust cu totul şi cu totul nou pentru mine, care nu are legătură cu jazzul şi pe care nu vreau să o las să se mai ducă.

la un moment dat, voi reveni.

25 Replies to “după gărâna”

 1. no, hai să-ţi spun pe scurt despre muzici.

  singura dezamăgire: miroslav vitous & the mediteranian meeting care păreau că sunt în probe de sunet tot concertu’.

  oarecum de plict: orient express – aceleaşi şi aceleaşi piese. ca să nu mai spun că nu se mai dădeau jos de pe scenă, ceea ce m-a enervat un pic.

  yellow jackets şi mike stern au cântat ca la carte. nu aveai efectiv ce să le reproşezi.

  charles lloyd a fost de mare clasă, iar dominique de piazza aşişderea. nişte grei.

  victor wooden – jazz de la originile lui negre. n-avea cum să nu te bucure, chiar dacă pt unii era oarecum kitschos.

  marea mea dragoste: lars danielsson şi leszek mozdzer. aici mi-a rămas sufletul, de-a dreptul.

  ţi-ar fi plăcut, sunt convinsă. 🙂

 2. No, cum facem sa-l trimitem si pe Frank la Garana? Cand i-am zis ca au fost 30 de mii de oameni (in total 🙂 ) a zis ca musai sa-l punem pe lista pentru la anu’.

 3. ai disparut inainte sa apuc sa zic hello & welcome – eram fermecat (orbit?) de Mintzer & Haslip.

  ref la muzica: surprinzator de putin jazz la un festival de jazz. Sa-i zica de-acum festival de etno-fusion 🙂 Si oarecum in acelasi context, mi s-a parut deplasata reactia publicului la Tavitian, eu am fost dintre cei care au aplaudat.

  ps: salutari lui Frank.

 4. ana: dacă era în cluj, ştiam cum. dar acolo nu am pile. 🙂 oricum, poate intra pe site-ul alora şi să le trimită mail. cel mai simplu. şi NU au fost 30.000!!! :))

  robi: măi, să fie! da’ cum de m-ai găsit? 🙂 şi dacă tot ţi-a plăcut tavitian (care, între noi fie vorba, se repetă la fiecare concert), de ce eşti cârcotaş şi te legi de noul trend etno-fusion? hotărăşte-te!! 😀 (i-am transmis salutări lui frank şi i-am dat şi adresa ta de mail că mi-a cerut-o).

  heeeectooorr! ţi-am simţit lipsa! mai hai şi pe acasă!! am să caut piesa aia deşi pe youtube (cel mai la îndemână loc) nu am dat de ea.

  muntele: recuperezi la anu’. ai promis!! 🙂

 5. as putea invoca serviciile secrete (teorii ale conspiartiei sunt foarte in voga in Ro), dar adevarul e ca de obicei mult mai simplu:
  Google Laura licurici zf cluj.
  (Dar de fapt si internetul e o unealta pt a obtine controlul aupra intregii lumi… cred ca m-am desconspirat 😉 ).
  Cat despre emailul meu, poti sa-l folosesti si tu 😉

 6. ştiu şi eu ce să zic? vei vedea în timp dacă merită să-ţi pară rău 😀

  şi, oricum, demonii mei sunt foarte la vedere. nu trebuie să-i ceri. dacă dai o tură pe blog îi cunoşti singur pe toţi 🙂

 7. :)) vezi, pune totul pe o listă ca să nu uiţi până la anu’. şi să nu pierzi lista!! :)))

  iar gulaş promit eu că va fi. dacă nu, îţi fac eu, ce naiba!! 😀

 8. ţi-am mai spus: eu nu fac poze. nu-mi place şi nici nu am aparat. dacă se găseşte careva să fotografieze şi să-mi dea şi mie câteva imagini, e ok pt că îmi plac fotografiile, dar eu nu mă implic în chestia asta cu făcutul pozelor. nu am talent. şi, oricum, toţi fac poze în ziua de azi. toţi sunt artişti. mi se pare de plict.

 9. Asa e, de cand cu fotografia digitala toti sunt experti in arta fotografica. E o adevarata inflatie, care insa are si partea ei buna.
  Mersi mersi, iti accesez zilnic blogul din dor de noutati din „zona mea”. As fi venit si anul asta cu mare drag la Garana dar trebuie sa rezolvam niste formalitati pe aici, dupa care revenim in Timisoara si la Cluj in turneu, o sa te anunt din timp, (desigur ca va depinde de disponibilitatea clubului lui Claudiu…). Sper ca de data asta iti vei face aparitia 😛

 10. Uf, daca stiam, data trecuta te-as fi sunat ca un alarm clock cu snooze. 😀 Dar nici data viitoare nu va fi rau, va fi chiar si mai straight ahead jazz, standarde swing cu multa priza la public, nimic prea …funky, si poate si oarece brazilian jazz… 😉 Va veni bassistul Richard Simon si ghitaristul Gyarfas Istvan, tobarul va fi probabil timisoreanul Tavi Scurtu, inca nu e sigur…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *