..chit că sunt o scorpie şi o urâcioasă de foarte multe ori (birocraţia asta mă seacă şi din cauza asta reacţionez aiurea, evident :)) ), colegii mei de la job se dovedesc a fi nemaipomenit de drăguţi cu mine. e suficient să spun, spre exemplu, că mă doare stomacul de la antibiotice, că mă şi trezesc că primesc ceai, biscuiţi sau iaurt ca şi pansamente gastrice. toţi se arată preocupaţi de boala mea şi mă întreabă zilnic cum mă simt şi dacă nu am nevoie de ceva. mă simt copleşită.

şi comparând modul meu răutăcios de a fi cu reacţiile lor calde, mi-am adus aminte de un zodiac pe care l-am primit mai demult şi în care erau trecute exclusiv aspectele negative ale Gemenilor (eu sunt Gemeni, în caz că aţi uitat). l-am căutat prin foldere, l-am recitit şi mi-am dat seama că mi se potriveşte destul de bine. ca urmare, vi-l pun la dispoziţie ca să vedeţi cu cine aveţi de a face. enjoy! 🙂

Gemenii – probleme la pătrat

element: aer- aerul Gemenilor este ca briza nesuferită de la malul mării care ridică nisipul de pe plajă. te face să îţi strângi ochii şi să nu poţi să vezi bine ce se întâmplă în jur. cuvintele dulci ale Gemenilor sunt renumite pentru mai multe lucruri decât sexul la telefon.

calitate: mutabil. Gemenii sunt echivalentul uman al unei uşi batante. să jonglezi cu cinci sau şase amante, o nevastă şi două relaţii de lungă durată cere mult talent.

guvernator: mercur, zeul înşelătorie şi al şmecheriilor. cea mai rapidă gură şi cea mai redusă atenţie din univers.

activitatea preferată: să ajungă la o concluzie greşită (o, daaaaa!) :)))

cartea preferată: „cum să faci pe oricine să fie de acord cu orice zici”

model în viaţă: diavolul tasmanian

slujbă ideală: ziarist la un tabloid :))))))

fraza tipică: „pentru că vreau”

fraza de agăţat: „ai citit vreo carte bună în ultima vreme?”

să fii cu un Geamăn este ca şi cum ai fi invitat permanent la petrecerea pălărierului nebun. personalităţile lui multiple nu se anihilează, ci colaborează pentru a te înnebuni mai tare. e şmecher, nu intelectual. e aburitor de profesie, exact inversul filosofului. vrea să fie în cercurile selecte. îi place să se laude cu persoanele importante pe care le cunoaşte. 😀

îi lipseşte gena obiectivităţii, ca atare o să refuze orice altă opinie care nu e a lui ca fiind validă. dacă te apuci să te cerţi cu el, o să ai de-a face cu un interogatoriu care l-ar face să cedeze pe un spion bine antrenat. în eventualitatea că o să câştigi disputa, o să-ţi replice „asta încercam şi eu să-ţi zic”.

femeia Gemeni. spirit şi inimă generoasă, mereu înconjurată de prieteni. caută un tip original şi ocupat care să nu vrea să o lege de mâini şi de picioare. distractivă, isteaţă, iubitoare şi veşnic curioasă. poate să se împartă cu succes între responsabilităţile din familie, carieră şi casă…

DAR

– este principalul ei duşman şi atrage bărbaţi la fel de superficiali ca şi ea. aleargă după cai verzi pe pereţi şi, în acelaşi timp, îşi caută un tătic.

– are multe interese care depind, în principal, de starea în care se află şi de oricine / orice a târât acasă pentru a examina, testa sau a se îndrăgosti.

– adoră să bârfească. poate să ţină un secret, dar nu se poate abţine să nu împărtăşească o bârfă picantă, mai ales dacă o face pe ea să dea mai bine prin comparaţie.

cum îi faci faţă

Gemenii au nevoie de comunicare. e foarte important să-i asculţi. îi potoleşti dacă îi scoţi la o tură prin oraş. laudă-le ideile. iau foc dacă te faci că ştii ceva ce ei nu ştiu.

cum se înţeleg cu alţii

pariază pe: berbec, leu, balanţă, vărsător.

doar prieteni: gemeni, săgetător

trage-ţi un glonţ în cap acum: fecioară, scorpion, peşti, taur, rac

oaia neagră: capricorn

LA CEREREA MUNTELUI

Racul – ascuns şi întortocheat

element: apa. mai exact spus, apa care se scurge printre nisipuri mişcătoare. acum e bine şi păsărelele cântă, acum te zbaţi să scapi din cleştii lui care te trag spre o gaură neagră în care e destul de probabil să îţi petreci restul vieţii.

calitate: cardinal. adică e liber, mai exact campionul absolut al şantajului sentimental. racul este mama tuturor celorlalte semne :)))

guvernator: luna. un personaj misterios care face manevre pe la spatele tau. lunatic. sărit de pe fix. practic, un montagne-russe de emoţii fără dispozitiv de siguranţă.

activitatea preferată: văicăritul

cartea preferată: „ghidul martirului”

model în viaţă: eeyore, din winnie poh

slujba ideală: victimă cu atestat

fraza tipică: „după tot ce am făcut pentru tine…”

fraza de agăţat: „mănânci şi aia?”

sucit, manipulator, ar trebui internat la nebuni. sensibil, se zbate în chinuri sentimentale şi îşi schimbă dispoziţia de la o clipă la alta. dacă îţi dă prin cap să rămâi cu un rac pentru că ţi-a fost milă şi te-a impresionat, cu siguranţă a doua zi o să te trezeşti cu o persoanî total diferită.

majoritatea sunt timizi în public, mai degrabă un tip casnic. sperioşi, se înspăimântă şi de propria umbră. iritabili şi nu logici. suferă de sindromul „toată lumea conspiră împotriva mea”. sunt născuţi incapabili să gândească raţional. ceartă-te cu ei şi o să se ascundă în carapace. nu de frică, ci doar ca să plănuiască următoarea mişcare. lasă garda jos şi nu o să-ţi fie prea bine.

barbatul Rac. are un zâmbet sincer şi adorabil. e dulce, cavaler, cu un simţ al umorului cu totul aparte. e sentimental, senzual şi foarte afectuos. un tradiţionalist care îţi face curte ca la carte, crede în valorile familiei, inclusiv partea cu „la bine şi la rău” şi este cel mai grozav pupăcios din lume…

DAR

– are toate calităţile unui partener perfect şi ale unui obsedat la fel de perfect

– foarte devotat. prea devotat chiar, mai ales faţă de familie şi, în primul rând, faţă de maică-sa. băiatu’ lu’ mama.

– subiectiv. jocul lui preferat se cheamă „ghici cum mă simt acum?”. se aşteaptă să îi ghiceşti gândurile, să îi intuieşti sentimentele şi să ai grijă de ego-ul lui fragil, fără să ştii ce exact l-a supărat. răspunsul e simplu: orice îl supără.

– nici măcar nu concepe că tu te poţi simţi şi altfel decât el. o să te piseze la cap şi o să se văicărească să îi faci pe plac şi să fii mereu de părerea lui.

cum îi faci faţă

racii au nevoie de siguranţă. alintă-i când sunt deprimaţi. încurajează-le simţul deosebit al umorului. aminteşte-ţi că sunt foarte drăguţi înainte să sară la gâtul tău. iau foc dacă le alimentezi ipohondria.

cum se înţeleg cu alţii

pariază pe: taur, leu, scorpion, peşti.

doar prieteni: capricorn, rac

trage-ţi un glonţ în cap acum: berbec, gemeni, balanţă, săgetător, vărsător

oaia neagră: fecioara

48 Replies to “sinceritate de zodiac”

 1. Tu draga,
  Eu nu vad in cele citite mai sus nici macar un defect al gemenilor, desi le-am cautat cu toata atentia de care pot da dovada.

  Apropo, sanatate iti doresc!

 2. hai să-ţi zic una nouă. care le-a scăpat ăstora cu zodiile lor. MINŢI! n-o ştiai pe-asta, nu?

  tocmai am venit din oraş: Nu erai. e? aud?

 3. eu zic să nu mai umbli creanga pe la periferii, până nu te-o lega vreun sărit de pe fix de mâini şi de picioare, deşi, mă gândesc că aşa ai avea şansa să ajungi şi tu la un ziar tabloid.

 4. avantaj, eu. vive la montagne!

  una peste alta, a fost o zi minunată, si apropo de montagne, abia aştept ca mâine, pe vremea asta, să mă bucur de briza nesuferită de la malul mării care ridică nisipul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *