…nu prea mai am chef de scris şi nici ce, aşa încât activitatea pe acest blog va fi temporar suspendată. luaţi şi voi o pauză. 🙂

14 Replies to “astenie de primăvară”

 1. deci. lucrurile au scăpat de sub control aici. eu nu aştept nimic. protestez. declar oficial că sunt în prima zi de proteste.
  nu ştiu ce înseamnă asta, dar sigur o să aflu chiar şi eu. 🙂

 2. marius cu punct: evident că mă întorc. chiar şi numai pt a scrie despre şedinţa asociaţiei de cititori. cu ultimele puteri o să narez evenimentele de mare importanţă pt ţară. după care, mor. :))

  muntele: eu zic să ieşi în stradă cu pancarde şi fluturaşi şi să-ţi strigi nemulţumirea în gura mare. altfel nu se pune. :)))

 3. Draga domnisoara,

  in toata marea asta de bloguri clujene fade si nesarate, in care nimeni nu zice de fapt nimic interesant, erai singura care isi asuma riscuri, care aducea ceva, care respira. Nu pot sa zic ca sunt cititor fidel, dar am vrut sa remarc diferenta ca de la cer la pamant intre blogul asta si marea majoritate.

  Oricum, eu raman la parerea ca blogurile sunt o pierdere de vreme :).

 4. @IlieDumitrescu

  tu vezi-ţi de fotbal! 😛 ia auzi la el… cică: „in toata marea asta de bloguri clujene fade si nesarate, in care nimeni nu zice de fapt nimic interesant, erai singura care isi asuma riscuri, care aducea ceva, care respira”.

  însă cu „raman la parerea ca blogurile sunt o pierdere de vreme”, cam ai mare dreptate! 😉

  blogurile şi viaţa virtuală sunt faine… cât timp nu le iei prea în serios.

 5. yes! ai laic it! presimt ca o sa ne strangem cativa in fata blogului sa o punem de niste lupte de strada.
  licurici, vezi ce-ai facut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *