…astăzi e o zi din aia în care nu am chef să fac nimic. da’ nimic. nici măcar să scriu, deşi undeva prin cutele minţii, simt că ar trebui să o fac ca să mă desţelenesc. da’ mi-e cumplit de lene. totuşi, e musai să vă trimit să citiţi un text scris de un amic şi care e foarte pe gustul meu (textul, zic. şi amicul, chit că e uşor comunist el, de felul lui. dar e deştept şi citit şi asta compensează :))) ). so, textul e un deliciu. enjoy! (am descoperit ieri că pot scrie colorat!!! foarte tare!! :))) )

7 Replies to “recomandare”

 1. se adaptează şi ei din mers situaţiei. :))))

  serios vorbind acum, el singur se declara nu demult un convins al fenomenului comunist, fascinat pe veci de mama rusie stahanovistă. :))) eu nu bag mâna în foc că e chiar aşa, cred că e mai degrabă valul ăla care îi prinde pe toţi tinerii la un moment dat, după care le trece. de-aia am şi zis „uşor”. 😉 dar cred că îl poţi întreba pe el direct.

 2. Iertare ca ma bag, ca nu-s de pe aici. Dar daca omu’ se revendica de la tata Marx, e indreptatit sa dea peste bot neomarxismului, cind acesta o ia pe aratura. Ca un tembelism mai cras decat corectitudinea politica n-am apucat, desi-s cam demult pe planeta si am apucat si tembelismele de pe aialalta vreme.

 3. :))))))))))))

  hahahahahahahahahahahhahaaaaaaa

  Dl respectiv nu e in nicium caz incadrabil si clasificabil cu notiunile politice de care dispunem noi, muritorii de rand:)

  Si din prudenta fata de riscurile malcomprensiunii profanilor, dl respectiv nu o sa se declare marxist pentru ca unii copii care se imbraca cu tricouri imprimate cu moaca genocigashului Che Guevara o sa o ia de buna.

  si intr.adevar, cea mai cretina chestie in ziua de azi este neomarxismu’ asta fluturand curcubeic prin europa occidentala…. daca ati vedea voi ce de seceri si ciocane pe fond roshu se balangane legal prin italia si spania, v-ati scuipa in san si v-at face cruce..

  totusi, nu bag mana in foc ca dragul tovarash P. nu serveste cu frienzii o dushka in cinstea lui octombrie roshu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *