…există oare posibilitatea să-l dau în judecată pe băsescu pentru faptul că mă face să-mi fie ruşine de mine că am votat Alianţa DA? nu ştiu care ar fi formularea avocăţească, dar ceva legat de disconfortul psihic pe care mi-l creează ieşirile lui. plus prejudicii morale. oare se poate?

ps: evident, în măsura în care pot şi câştiga procesul, nu aşa oricum.

11 Replies to “întrebare”

  1. poate daca il dam mai multi???
    poate daca facem totusi organizatia aia de stanga care se ocupa cu eliminarea lor in liniste?
    poate daca plecam toti si-i lasam numa pe ei in romania?
    poate daca il dam in judecata la pachet cu csm, cc, PM, PSD, PD, PC, kkt…

  2. Gluma e gluma doar ca practic poti sa dai in judecata PNL si PD in solidar cu Basescu. Argumente: Ti-au propus un program politic si dupa 2 ani si ceva s-au despartit. In Polonia un cetatean a avut castig de cauza. problema e cum demonstrezi ca ai votat cu el, caci votul e secret? Asta e singurul impediment! Plus, sa asteptam sentinta de divort……

  3. De aia nu am votat niciodata,ca sa nu am regrete pe urma.
    Si nici nu voi vota pana nu va disparea clasa politica actuala definitiv.Asta daca mai apuc sa fiu in viata. :))

  4. Poti sa il dai in judecata. Si poti sa il si castigi procesul. Singura problema e ca dureaza atat de mult incat pe cand o sa il castigi nici tu nici Basescu nu o sa mai traiti. Bine, sau altcumva.

  5. Ar fi tare sa poti sa faci chestia asta. Pacat ca nu poate fi aplicata. Iti dai seama ce procese ar fi atunci? Fiecare ar incepe sa dea in judecata parlamentul.
    Cica e o chestie cu un fel de vot de destituire dar intra in categoria de legi „puterea e a poporului” asa ca drumul spre victorie e imposibil de parcurs.

    Mai am auzit de un tip care nu a reusit sa dea in judecata primaria din satul sau pentru ca nu avea o adeverinta care se baza pe o alta hartiuta care trebuia semnat de primar. Probabil si in cazul asta se pune cnditie obligatorie aducerea vreunei declaratii de la basescu ca e de acord sa fie dat in judecata.

  6. adelix, alegerile pt preşedinte au fost, de fapt, ultimele la care am mers. la cele cu suspendarea lui băsescu am stat acasă. şi voi sta şi de-acum înainte.

    dadatroll, nu ştiu dacă m-ar deranja că ar dura mult procesul câtă vreme aş avea un avocat imbatabil. 🙂

    gyzzard, apoi nu ştiu ce să mai cred. tu spui că nu pot, restu’ spun că pot… tre’ să întreb un avocat până la urmă.

  7. disconfort psihic?? asta e bună… păi ar trebui să-i dăm în judecată pe toţi. nu ştiu dacă ai vreun proces, dar la ce disconfort poate să-ţi producă, nu ţi-aş sugera aşa ceva…
    şi nici nu cred că pot fi traşi la răspundere pentru aşa ceva… n-ar mai candida nimeni 🙂
    eu zic să ai răbdare pentru că la alegeri totul e posibil…văd că multă lume se fereşte de vot ca dracu de tămâie, când de fapt acolo e singurul moment când decid ceva cu adevărat în mersul ţării ăsteia…

  8. ei, mare păcat că nu pot fi traşi la răspundere pentru aşa ceva pentru că atunci poate ar sta lucrurile altfel şi ar învăţa toţi să facă politică, nu doar să mimeze asta.

    iar răbdare am de când mă ştiu, da’ de pomană se pare. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *