…azi am dat peste un blog care cred că va face furori prin presa clujeană, şi nu numai. dacă nu a făcut deja. nici nu ar fi de mirare dat fiind că posturile lui sunt cu totul şi cu totul speciale şi scot la iveală o grămadă de murdării şi de ipocrizii universitare. personaj central: „celebrul” ilie rad. pe lângă el, tot felul de nume importante ale mediului academic clujean. fiecare cu problemele, micimea şi mizeriile lui.

o să vă placă să descoperiţi o altă faţă a oamenilor de lângă voi. şi o să fiţi şi scârbiţi de multe din cele citite. într-un fel, e un blog pentru cunoscători. dar e bine de citit de toată lumea. aşa, ca exerciţiu. enjoy! 😉

[update 16 oct]: azi, pe la 9 seara, blogul cu pricina a fost şters de către proprietar. habar n-am de ce, da’ mare păcat.

[update 18 oct] – se pare că jeg a salvat mailurile cu pricina la el pe blog. ca norocu’.

[update 20 oct] – blogul a apărut din nou pe blogspot. să trăiască!

9 Replies to “scrisorile lui ilie rad”

 1. Super tare! Din nefericire, Rad mi-a fost si mie prof. Si Mihaela aia din corespondente mi-a fost chiar colega de an. Inutil sa spun ca a ajuns „cadru didactic universitar” datorita singurului merit de a-i fi dat limbi uriase lui Rad. Ca si cealalta „specialista” in presa, Andreea Mogos. Asta terminase aceeasi celebra faculta inaintea mea cu fo 2 ani si era mare scula pe bascula, invatandu-ne cica „presa scrisa”. Io scriam deja la Ziarul, ea nu scrisese in viata vietii ei o stire si imi da 7!!! No, imagine that! :). Jurnalistica din Cluj n-o sa fie in veci decat o laba trista, atat vreme cat astia toti raman pe acolo.
  PS: Iti vine sa crezi ca Beuran e si el prof??? :))))

 2. nu. şi nu numai beuran 😀

  sper să mai apară pe siteul ăla şi alte scrisori să vedem ce fel de oameni sunt cei care îi formează pe jurnalişti. şi de data asta nu vreau să mă întreb cum s-au găsit scrisorile astea. să fie primit! :))))

  oricum, pecican e o mare decepţie. la fel ca şi cristina nistor.

 3. o, mesaje de genul ala sunt copilarii. sa vedeti sau auziti magarii mult mai penale (la propriu) in alte facultati sau universitati din tara, pe bani seriosi. ai statului, evident. ca nenea ala trateaza disciplina ca pe mosia proprie, nu e de mirat. asa procedeaza imensa majoritate a profilor universitari. domnul rad nu are copii sau nepoti sau fini, angajati in disciplina? inseamna ca e chiar fraier ca nu si-a adus rudele aproape.

  ce iese din facultatile de jurnalism din RO se vede zilnic la tv si chiar in presa scrisa. din fericire, nu mai sunt expus direct la asa ceva. iar atat timp cat pozitiile universitare raman locuri de retragere (a se citi ultima sansa) pentru cei care nu pot rezista in presa, e clar de ce se perpetueaza aceasta situatie. orice angajare sau promovare depinde de seful de disciplina, indiferent de meritele candidatului. asa ca… degeaba va mirati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *