…in primele zile de la nasterea acestui blog, prietenul andi ma tot batea la cap sa scriu un post despre placerile mele ascunse. era convins ca, la fel ca oricine, am si eu cateva chestii dupa care ma dau in vant, dar pe care mi-e rusine sa le recunosc ca apartinandu-mi pentru ca „nu dau bine”. nu m-am prea inghesuit sa fac asta (cred ca-i evident de ce), dar azi le-a venit vremea. so:

1. acum cativa ani, ma binedispuneam si imi venea sa dansez ori de cate ori auzeam celebra manea „oh, viata mea!”. probabil si acum as pati la fel daca as mai auzi-o pe undeva.

2. imi place sa ma uit uneori la filme softcore si imi plac mai ales scenele de „menages a trois”. cu conditia sa fie doua tipe si un tip, nu altfel.

3. imi place sa mananc seminte (de floarea soarelui, mai ales) ori de cate ori beau, vara, bere. nu sunt chiar o doamna, cum ar veni… :))))

cam astea-s la o prima strigare.

ma gandesc ca n-ar strica sa se destainuie si fana, cezar, lina, jen si alex mihaileanu (daca ultimii doi mai intra cumva pe aici). pe jinxx i-l las fanei 🙂

12 Replies to “guilty pleasures”

 1. draga mea, vad ca multe nici nu banuiam de tine 🙂

  manele???
  threesome???
  cu semintele n-am nimica, l-am invatat si pe gregg cum se mananca 🙂

 2. 🙂 NU „manele”!!! O manea. singular. una. clar??? 🙂

  stiam eu ca asa patesc daca zic. si, daca chiar vrei sa stii, nu am nici o explicatie de ce imi placea. pur si simplu. 😛

 3. hahahahaha tin minte ce festival de mancat seminte am tras azi-vara la saga cu tine si cu letu… iar apoi cand s-a facut putin mai frig si ne-am mutat la insomnia, la un moment dat, in ceva seara, ti-am zis ca ma duc sa iau ceva de mancare, iar tu ai venit cu ideea:
  – ia si niste seminte, ca nu am mai mancat demult!
  si ti-am zis:
  – laura, aici suntem in insomnia, e multa lumina si ne vede lumea, la saga era ok, ca nu ne vedea nimeni + ca ne si lasau chelneritzele sa aruncam cojile pe masa ca niste adevarate doamne ce suntem, dar aici nu se cade!

  …suntem intr-adevar niste ‘doamne’, dar mai avem mici scapari 😀

 4. „sint o doamna, ce pizda ma-sii!” ( de la mama invatata). Un manel e bun citeodata, filmele softcore nu stiu ce is, dar probabil o varianta mai „soft” a ceea ce ma uit eu de obicei. numai seminte nu! serios, am facut o lege la tzevi, in hard rock cafe si pe unde am mai umblat in grup ca la noi la masa nu se maninca seminte. in rest, doamne si iar doamne….. :))

 5. eu o stiam: „sunt o doamna, ce pula mea!” :)))

  si nu seminte??? oooof… ce-mi faci… asta inseamna ca nu putem bea o bere vara, la saga, cu tine? ca doar nu crezi ca renuntam la seminte?? :))))

  vezi ca astept plina de curiozitate micile tale placeri vinovate 😉 uimeste-ma!

  ps: „softcore” e definitia data de scripi. ma gandesc ca stie ce vorbeste:)))

 6. laura, aia pe care o stiai tu vine de la Ioana Bradea („Bagau” – singura carte de a carei a cinspea pagina n-am putut sa trec nici dupa doi ani :P).
  cit despre tag… well… tre’ sa ma gindesc serios :)) daca e sa raspund, iti raspund aici, ca nu obisnuiesc sa dau curs decit rar taguirilor.

 7. cred ca bradea a preluat expresia. nu de alta, dar cartea ei e doar de vreo trei ani, daca bine imi aduc aminte, si eu am auzit si folosit textul asta de mult mai multa vreme. 🙂 oricum, daca ai citit cinspe pagini e mult 🙂 eu nici pe ea, nici pe vakulovski nu i-am putut bifa.

  cu tagul nu-i nici graba, nici problema daca nu il faci. e doar un joc, oricum. 🙂

 8. :)) stii ca n-am mai fost pe acolo de cand ai plecat? si chiar mi-e dor de cartofii cu sos de piper verde. ar trebui sa mai vii prin orasul asta, asa, pe la amiaza… :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *