…de ce am nevoie pentru a fi cu adevarat fericita o zi intreaga? simplu. de ai mei parinti, de o superba rochie de vara de la outwear, de o pereche de pantofi cozy galbeni, cu toc, de o curea tot galbena de piele, de un device special pentru prepararea ceaiului plus trei pungi cu ceaiuri de masala, rooibos si fantasy, de o minunata geanta indiana cu margele si paiete, de o fotografie virtuala cu un lan de floarea soarelui de vis, de piesa „lili marlene”, de multe buchete din flori de camp si din trandafiri colorati, de sms-uri si telefoane, de o zi libera plina de soare, de prieteni dragi mie, de dragoste, de rasete si de o noapte lunga si calda pe o terasa. si, cireasa de pe tort, de un impresionant buchet din 21 de trandafiri sangerii primiti de la un personaj cu totul si cu totul special. am avut parte de toate astea (si nu numai), ieri. la multi ani mie! 🙂

10 Replies to “ziua perfecta”

  1. LMA!!!!!!! Itzi doresc cit mai multe zile identice cu cea de ieri. Chiar daca anii trec, ignora-i si ramai la fel de cool! Tot binele din lume si cite un strop din fericire … din cind in cind! Te pup!

  2. tare frumos multumesc tuturor si imi cer scuze ca o fac cu intarziere, dar am lipsit din oras doua zile si nu m-am invrednicit sa caut net pe unde am bantuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *