…tocmai mi-am dat seama că a trecut un an de când scriu pe blog. s-a împlinit joi, în 27, mai exact, da’ nu mi-am amintit atunci. mă mir şi eu că m-a ţinut atât chestia asta, da’ e drept că nici nu am scris zilnic. de-aia nici nu mă consider blogger, ci doar o persoană care are un jurnal „la vedere”. oricum, evenimentul merită consemnat şi, ca urmare, fac o concesie şi pun o poză aniversară, micşorată de scripi în photoshop. 🙂

                                                                      birthdaycake-2.jpg

9 Replies to “one blog year”

  1. Si…cum fu la manifesatiunea de protest de la Croco? A mers cineva? Mie mi s-a parut o chestie destul de idioata…desi am fost un mare fan croco…acolo ne rezolvam mahmureala si porneam spre o noua betie in studentie…dar asta e economia de piata…e ca si cum cineva ar protesta ca vreau sa imi vand casa…aia ipotetica :))

  2. păi, am scris în posturile celelalte cum a fost. un eşec. dar nu e ca şi cum ai protesta că îţi vinzi casa. mă repet din nou: există locuri care definesc un oraş, care le dau personalitate şi savoare, iar croco era unul dintre ele. cum era capşa pt bucureşti, de exemplu. mă rog, la un alt nivel.

    în plus, chestia cu „asta e economia de piaţă” mi se pare cel mai dezumanizant argument pe care îl dau oameni în astfel de cazuri. ne resemnăm mult prea uşor. şi am învăţat prea repede să nu ne pese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *