…protestul împotriva închiderii croco-ului a fost un eşec. au fost mai mulţi ziarişti veniţi să monitorizeze evenimentul decât protestatari. o dovadă în plus că clujenilor li se rupe de comunitate şi de oraşul în care trăiesc. credeam că va fi foarte lung drumul până vom ajunge o societate în care fiecare îşi va vedea doar propriul interes, dar uite că m-am înşelat. n-ar fi prima oară. oricum, astfel de situaţii mă fac să mă bucur că nu am copii sortiţi să crească într-o lume din ce în ce mai seacă şi septică. de mare plict.

9 Replies to “eşec comunitar”

 1. a fost protestul ziaristilor clujeni + planwerk + plan b si + eu, cu cafeaua mea obosita, cumparata in ultimul moment!

  DAr a fost un bun moment de socializat in mijlocul orasului, fara prea mare legatura cu un flashmob 😀

 2. DA POATE CA CLUJENII NU AU STIUT CALUMEA DE PROTEST ori NU S-AU REGASIT in chestia asta…

  cei care se regasesc acolo sunt tocmai boema clujeana in multistratificarea ei…

  Restu’ clujenilor la ora aia, si daca voiau, nu prea puteau veni, ca e ora de lucru.

  Studentii nu citesc ziare, iar cei care au venit au impacat si capra si varza, ca isi faceau si jobu’ (ziaristii si urbanistii) si si protestau…

  Nu conteaza NUMARUL, ci Vocea&Mesaju, sa se faca auzit si cunoscut.

  W CROCRO

  Si eu tzin minte Crocro de mica, treceam cu vioara si ii vedeam pe ai mei frati cu colegii la flirt si cafea studenteasca.

 3. potrivit lui dohotaru, ştia mult mai multă lume de protest decât a venit. şi ştii bine că în cluj, la prânz, nimeni nu munceşte. se puteau opri la croco dacă erau curioşi. în fine, e o cauză pierdută.

  iar buzele sunt ale mele, evident. subţiri, de femeie rea :))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *