…acum cateva zile, fana mi-a pasat un nou joc: brand yourself. cum ar veni, pe ce as vrea sa-mi pun numele. cu toata dorinta mea de a-i raspunde dragei de fana, nu ma vad in stare. nu vreau sa fiu brand nici macar in joaca. mi-e tarsha de chestii de-astea. oricum, prenumele „laura” apare deja pe te miri ce, iar nickname-ul „licurici” (o porecla pe care eu o am de prin ’96) e folosit la scara prezidentiala. mai mult decat suficient. so, imi pare sincer rau, fana! :(((

…pour le connaisseuri: a aparut al doilea sezon din Rome. mai exact, primele cinci episoade. absolut minunat! la fel de meticulos si incitant ca si prima parte. prietenul andi spune ca s-a mai blegit, probabil pt ca nu prea mai fac amor romanii in seria asta. :)))) eu sunt, insa, la fel de fascinata de film. mi-a placut de la bun inceput, mai ales pentru modul in care producatorii au creat cu mare finetze mici evenimente care fac, de fapt, istoria (spre exemplu, amanuntul care l-a impiedicat pe marc antoniu sa voteze in senat motiunea lui pompei vizavi de cezar). si fascinant a a ramas pana azi.

…tot la capitolul filme – am descoperit alte trei care mi-au tihnit: life on mars, kiss kiss bang bang si factotum. nu spun despre ele decat ca primul e un serial bbc din 2006 foarte bine facut, al doilea e cel mai amuzant si viu film noir pe care l-am vazut in ultima vreme, iar al treilea e o foarte buna recomandare a unui trecator (caruia ii multumesc, din nou, cu aceasta ocazie :))) ). cei care nu le-ati vazut, credeti-ma pe cuvant, merita sa va pierdeti timpul cu fiecare.

…si am mai descoperit ceva. de data asta datorita raiului pe care il avem. (plecaciuni, maestre!). e vorba despre o trupa foooarte misto, tortoise pe numele ei. de loc din chicago, infiintata pe la inceputul anilor ’90, tortoise canta un fel de post-rock cu tot felul de influente (dub, jazz, electronica etc). cele 30 de minute de concert pe care le-am ascultat mi-au creat starea aia nedefinita de a-mi fi dor de locuri pe care nu le-am vazut niciodata. plus ca am avut impresia ca, prin nu stiu ce minune, am fost la concertul ala. din pacate, nu.

[Last Update] – care aveti maine drum in belgia, dati o fuga si in leuven, la het depot (musikcentrum). este concert tortoise. 🙂

4 Replies to “multe si marunte”

  1. no, eu credeam ca licurici ar merge bine pe o marca de energizante… parca si vad la tv adolescenti-tineri-batrani bucurosi zicand „Licurici, iti face viata brici!”:)))

    pe bune… poate te razgandesti si tot o sa te branduiesti pan la urma.

    🙂

  2. hahahahahahaha! asta-mi aduce aminte de o faza cu frate’mio de acu un an:

    mi-a trimis la un moment dat un chestionar sa il completez ( deoarece e f lenes),el doar sa il trimita la o agentie de publicitate din bucuresti, pentru angajare…bineinteles, pentru ca nu era vorba de angajarea mea, am luat chestionarul si l-am completat cu letu la mishto. la un moment dat trebuia sa gasim un nume de bere light + un slogan pentru respectiva bautura.

    raspunsul noistru: berea caprioara, te face sa zburzi de placere!

    am ras cu letitia nush cate zile pe tema asta.

    sa mai mentionez ca l-au chemat la interviu pe frate’mio si l-au si angajat?

    :)) :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *