Foto: Bianca Felseghi
Foto: Bianca Felseghi

Ştiţi cum apar în revistele de modă tot felul de pagini cu produsele cele mai tari ale sezonului? Must-have-urile, cum ar veni. Ei bine, articolul ăsta e o astfel de pagină. Doar că e gratis, că e pentru prietene. 😀

De aici veţi afla că nu veţi fi cele mai „hot” femei ale acestei veri dacă nu veţi avea în picioare sandale precum cele de mai sus. Sau modele asemănătoare, ca mai jos. Şi asta nu pentru că sunt făcute de prietenele mele, Cora şi Dani, ci pentru că sunt lucrate de mână de la cap la coadă, sunt din piele şi sunt foarte faine.

Fetele s-au apucat de manufacturat sandale acum vreo lună jumate, dacă bine ţin minte, şi au scos tot soiul de modele, aşa că unul dintre ele sigur vă va plăcea. În fotografiile de mai jos sunt doar puţine dintre ele. Perechea costă 170 de lei. Dacă vă plac, vă dau numărul lor de telefon să vă înţelegeţi. Vor avea şi site în curând, pe adresa: www.atelierele-harniciei.ro

IMG_1955_resize IMG_1957_resizeIMG_1960_resizeIMG_1961_resize

IMG_1962_resizesandale 2 sandale 3 sandale 4 sandale 5 sandale 6 sandale 7

6 Replies to “Sandalele verii 2010”

  1. avea prietena mea Lavinia niste sandale faine de Clujana, venea cu ele la strand dar de aia tot le pazea cu strasnicie sa nu ajunga strop de apa pe ele. aveau 10 ani, dar pielea buna nu se strica:)

  2. sandaleleee vietii ,ca mi-a mancat sufletu cu astea,are bataturi de la ele :-))) si tot le adora .Sa vezi ce modele sunt la noi in Ellada.:-) Mi-am luat si eu unele din alaea ca a lui Megas Alexandar dar le-am aruncat dupa o sapt ,nu pot sa merg cu ele simt fiecare pietricica pana in suflet cand o calc.:-))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *