sursa: apple.com
sursa: apple.com

A trecut aproape o lună din acest an al schimbărilor şi am bifat până acum cu succes două puncte de pe lista rezoluţiilor. Mai exact, numerele 1 (să mă duc la doctor pentru tuse), 4 (să îmi dau demisia).

Alte trei sunt începute şi nefinalizate, dar evoluează înspre bine. E vorba de rezoluţiile 2 (să slăbesc vreo 7 kile – am slăbit două tot manevrându-l pe taică-meu, plus că am cumpărat ceva CD cu diete pe care trebuie să le studiez), 3 (să nu-mi las hainele aruncate prin casă – le mai las, dar nu aşa des) şi 6 (să învăţ să gătesc şi să o şi fac – am făcut câteva chestii, care, zice lumea, chiar au avut gust).

Aşa că, uitându-mă cât de repede se termină lista rezoluţiilor, mi-am mai adăugat un target de bifat în acest an. Iar ăsta suna aşa: să îmi cumpăr iPad!! Şi nu oricare variantă, ci aia Wi-Fi + 3G şi 64 GB, care costă 829 de dolari. Ştiu, sunt jobless, nu se întrezăreşte nicio sursă de venit, deocamdată, dar m-am îndrăgostit de iPad-ul ăsta de cum l-am văzut. E exact ce îmi trebuie mie: mail, ziare, poze, filme, muzică. Mai multe oricum nu folosesc. Şi pentru altceva îl am pe Merlin, pe care nu-l voi vinde.

Ca să fiu sigură că am sorţi de izbândă m-am dus şi i l-am arătat lui maică-mea, care a fost fooooarte drăguţă şi a zis: „Păi, facem un efort şi până în toamnă îl poţi avea”. Ceea ce sună quite ok, nu? Sper să nu crească preţurile până atunci. 🙂 Şi mai sper ca, de prin primăvară, să mă apuc şi eu să fac bani din chestiile care îmi fac plăcere şi nu îmi ocupă toată ziua.

Acestea fiind zise vă las să vă delectaţi un pic cu viitoarea mea jucărie. Între timp mă ducă să-l mai şterg o dată pe taică-meu la fund. Ce nu face omul pentru un iPad, nu? 😀

PS: Oare or să facă şi iPad-uri roşii?

PS2: Ana, ai reţinut ideea? Te aşteaptă un drum la Apple. 🙂

UPDATE: Îmi cer scuze cititorilor mei că i-am amăgit. Nu-mi mai cumpăr iPad. Am vorbit cu Darius, după ce m-a pus Ana pe gânduri cu comentariile ei, şi am aflat că acest minunat divais nu face nimic din ce vreau eu să facă. Nu pot downloada filme, nu pot vedea linkurile video care sunt în Flash (sau aşa ceva), nu are usb (sau usd??? – ceva pe acolo) şi multe alte inconveniente. Sunt dezamăgită şi tristă. E doar un iPod mare. Nu înţeleg de ce l-au mai făcut atunci. Cui naiba foloseşte? Că mie nu 🙁

PS3: Partea cu „îmi cer scuze cititorilor mei că i-am amăgit” e de la Darius citire. A zis că musai să scriu aşa dacă tot mi-a explicat totul despre iPad. M-am conformat.  🙂

12 Replies to “Update: Noua mea rezoluţie – SAX!”

 1. Io ma duc la Apple, ca-i aci, peste drum, da’ te anunt ca „geek”-ii de pe-aici nu-s foarte incantati de iPad. Toata lumea zice ca e doar un iPod mai mare; functioneaza numai cu aplicatii Apple, nu-l poti folosi ca pe un computer.
  Crezi ca chiar merita banii?

 2. Ce ai face pentru iPad ? scrie-mi :p
  Iar faza cu ”sunt acrii” e cea mai veche din lume … lasa povestea lui ana si a lui darius sa se coaca . Daca vrei apple iti iei si un computer si un iPad si un iPhone si un air … ca si cum ai avea mai multi copii ……………..

 3. Zi-le de coarda de sarit, ca sa fii sigura ca te tii de programul de gimnastica cu ea. Ca daca oamenii te intreaba cum stai, la cate sarituri ai ajuns, sigur te vei simti obligata, impulsionata si incurajata (sau asa ceva) sa nu o parasesti intr-un colt.

 4. clujeanuldecluj: păi, nu e de „sunt acri”. e că nu pot face cu el ce doream. pe mine m-a atras că e uşor, subţire, design perfect şi îmi imaginam că pot lucra pe el ca pe sony vaio. dar dacă e doar un iPod mai mare, nu-mi trebuie. aşa că nu aş face nimic pt el 🙂

  ana: nu beau cafea deloc 😀

  iana: DAAAA!! exact! mi-am luat coardă de sărit aşa că totul e spre bine. 🙂

 5. @ana: ba aia cu fitze beau Cafe Nero, nu Starbucks 🙂

  @laura: ti-as sugera sincer ca intai sa iti cumperi un IPhone – care face cam tot ce vrei, atat timp cat ai si un laptop pt chestii mai serioase. Telefon, filme, internet, muzica, joculete (!), touchpad, si bun de pus in buzunar…..o bomboana.

 6. departe: da’ nu m-a tentat niciodată iPhone-ul. ăsta mi-ar fi plăcut pt că arată precum laptopul la care tot visez eu: subţire, elegant, uşor. dar dacă nu mă pot folosi de el cum vreau, tot degeaba 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *