pandaCel mai drag tricou al meu are imprimat următorul text: Baby, I am bored! L-am cumpărat din Utrecht, acum vreo 10 ani, şi nu pot renunţa la el nicicum, chit că i-a cam trecut vremea ca la bureţi. Dar îl iubesc de mor pentru că asta e starea care mă defineşte cel mai bine.

Dap, dacă nu aţi realizat până acum, vă zic eu: mă plictisesc fuuuuarte repede de aproape orice chestie. Iar faptul că am ţinut tema de până acum a blogului atâta vreme e un adevărat record. Dar n-am mai suportat-o nicicum. Eram sătulă până în vârful unghiilor de ea, chit că puteam să mă joc cu stările şi culorile ei.

So, de azi înainte asta e „faţa” cu care vă întâmpin. De fapt, cred că e mai practică pentru cititori decât cea dinainte, nu?  Adevărul e că şi dacă nu vă place, va trebui să o suportaţi că alta mai bună n-am. Deocamdată. 🙂

9 Replies to “Eu, plictisita”

  1. dic, da ce secretoasa ai fost! sa aflu absolut intamplator ca te schimbi la fatza. arata mai a ziar. da era faina si faza cu schimbatu starilor, intram numa sa ma joc cu culorile :)))

  2. secretoasă pe naiba :)) aseară am ales un template din dashboard şi l-am activat. doar nu crezi că am dat de lucru’ cuiva pt faţa asta :)) da’ mă bucur să aflu că nu mă citeai, ci te jucai. capăt şi eu aşa încredere în talentul meu literar, în sensu’ că nici vorbă :)))

  3. Bai, ce-mi place schimbarea aceasta. Nu am zis niciodata pana acum…dar acum pot sa zic: mie nu-mi placea cum arata inainte. Acum e alb si pare asa profesionist si mi-e mai usor sa ma uit pe el. Inainte se micsorau si se mareau si intram gresit unde nu trebuia. Acum e ordine si disciplina :D.

  4. M-am bucurat cand am vazut ca ai scris pe Pandora’s. De cand a aparut Ana Barton pe platforma, eu tot ma gandesc : ce prietene virtuale bune ar deveni Ana si Laura…daca nu ar fi plecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *