Sunt prinsă la mijloc şi nu ştiu ce să aleg. Prin februarie, la început, am decis să mă acreditez la festivalul de film de la Linz (Crossing Europe Filmfestival), care are loc între 12-17 aprilie. Dorinţa mea era să fac un articol în care să surprind în oglindă cele două festivaluri,  Linz-ul şi TIFF-ul. Oameni simpatici, cei de la Linz m-au acreditat şi mi-au mai dat şi cazare gratuită pe cele cinci zile.

La vreo două săptămâni după asta, aflu că din 20 martie se vor ţine la Cluj primele cursuri de pregătire a viitorilor profesionişti în lobby şi advocacy. Dat fiind că nu am făcut niciodată nimic altceva pe lângă job şi fiind cumva atrasă de idee, m-am înscris în speranţa că voi fi printre cei aleşi. Astăzi am fost anunţată că sunt printre cei aleşi. Şi m-au mai anunţat că trainingul s-a mutat în săptămâna 11-15 aprilie (!!).

Noah, acum eu ce fac? Unde mă duc? La filme la Linz sau la cursuri de lobby??? Habar nu am ce să aleg. Când mă gândesc la Linz mă umplu de fericire, deşi mă întreb dacă o să am destui bani, dat fiind că veniturile mele sunt încă extrem de limitate. Când mă gândesc la lobby mă umplu de curiozitate, deşi mă întreb dacă sunt croită pentru o chestie de genul ăsta şi dacă o să-mi placă să fac asta pe termen lung.

Iar dilema asta trebuie să o rezolv până mâine, la ora 16.00, ca să ştie oamenii cu lobby-ul o treabă. Aşa că faceţi bine şi daţi-mi o mână de ajutor. Supun la vot: Linz sau lobby?

UPDATE: Am decis. Va fi Linz (dacă nu intervine naibii altceva 🙂 ). Partea bună e că organizatorii cursurilor de lobby s-au arătat foarte amabili şi mi-au zis azi, din proprie iniţiativă, că mă păstrează în baza de date pentru cursurile din ianuarie, anul viitor. Numa’ bine mă mai maturizez şi eu între timp 🙂

PollPub.com Vote

Linz or lobby

Linz
lobby

View Results

Poll powered by PollPub.com Free Polls

14 Replies to “Poftiţi la vot!”

 1. nu ajung la Linz decât pt ultima zi şi nu are niciun rost aşa, din păcate… 🙁 şi pe mine mă trage mai mult aţa încolo, de fapt, dar tot nu mă pot decide.

 2. zici? parcă văd că nu o să ajung nici într-un loc, nici în altu, că vorba aia, cine aleargă după doi iepuri nu prinde nici unu.

 3. monica: asta cu „statu pe hol” nu mă prea inspiră 😀

  andreea: păi, şi eu tot din cauza îndîrjirii m-am înscris. doar că mă lasă repede 🙂

 4. am vazut ca deja ai decis, dar tot am votat cu Linz. cursuri vor mai fi. Linz e frumos, Dunarea si ea.
  vezi ca acolo e o pista de biciclete de-a lungul Dunarii. intereseaza-te cum poti inchiria una. sau rogi un localnic sa-ti imprumute 🙂

  eu nu stiu cum poti sta pe ganduri 🙂

 5. „asta cu “statu pe hol” nu mă prea inspiră”

  „păi, noah, pare interesant şi lobby-ul.”

  important e ca esti in baza de data si mergi si la Linz!!!!

 6. Linzul este un oras industrial. In afara de centru (Altstadt – aprox 3 km dintr-o parte in alta in linie dreapta) nu sunt multe de vazut. Daca ar trebui sa aleg, decizia mea ar fi pentru lobby, unde as avea ocazia sa cunosc lume noua.

 7. şi Clujul e la fel. practic, mă duc să văd filme la Linz şi să cunosc lume faină, ca la TIFF 🙂 şi dacă mă plictisesc de Linz, trag o fugă la Salzburg.

 8. Salzburgul intr-o zi insorita este o simfonie a vietii si merita cu siguranta chiulul pentru o zi de la festival. Cu Railjet-ul (v. http://www.oebb.at) – o experienta in sine – 1 h si 8 min.
  P.S. Frumoasa mireasa ! Mi-a fost jena sa intrusionez la articolul cu pricina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *