Am o stare de nervi cumplită DIN CAUZA TÂMPENIEI NUMITE FACEBOOK!!!!!! Acum o lună mi-am dezactivat contul, urmând toţi paşii pe care deştepţii lui Zuckerberg spun că trebuie urmaţi. Nu am umblat DELOC, da’ DELOC la cont, pentru că instrucţiunile spuneau că dacă nu intri două săptămâni dispare cu totul. E delete, cu alte cuvinte.

Astăzi am vrut să mă conving că nu mai există şi, surpriză!, E TOT ACOLO!!! Este intact, cu poze, texte, friends şi, culmea, cu modelul de profil nou PE CARE NU L-AM VRUT NICIODATĂ!!! Îmi vine să-i sparg faţa tâmpitului de Zuckerberg care mă obligă să rămân într-un sistem din care NU VREAU să mai fac parte! Am nişte draci incredibili!! Mă scoate din minţi ideea că nu pot să depind de imaginea mea cum vreau eu!

So, care ştiţi cum pot scăpa DEFINITIV de pagina de Facebook, vă rog din suflet anunţaţi-mă!

18 Replies to “Nervi de nervi”

 1. Eu nu m-am straduit sa-mi sterg contul, dar daca as fi in locul tau as proceda in modul urmator: mi-as sterge toate pozele, mi-as sterge toti prietenii din lista si as schimba eventual si numele, astfel incat contul respectiv sa nu mai aiba nicio legatura cu mine. Si apoi i-as da din nou stergere si nu as mai intra pe el deloc, niciodata.

 2. Solutia oferita de Milady e cea pe care ti-o sugerez si eu (mai ca era sa dau click pe un like imaginar sub comentariul domniei sale, unde am ajuns!)

 3. Lady Io, Monica: vă daţi seama cât aş avea de lucru aşa? da’ până la urmă nu o să am încotro. l-am mai şters o dată azi şi mai aştept o lună să văd şi dacă nicicum nu dispare, o să-l şterg bucată cu bucată. mă enervez şi când mă gândesc cât îmi dă de lucru…

  o idee: câte pseudonime, incredibil! de ce?

  Ana: dacă nu ar fi prea mare bătaie de cap sau dacă aş trăi în America, aş face-o.

 4. Lara: da, a doua oară când l-am şters m-am folosit de link-ul ăla, că-l văzusem în EvZ.

  Leti: ca norocu’ că pe restu’ nu am conturi (scuzaţi cacofonia). oricum, nişte nesimţiţi cu toţii ăştia cu platformele lor.

 5. Nu cred ca are rost sa te superi, abia astept sa te vad pe facebook, ti-am descoperit blogul din intamplare si il citesc cu placere, pana la urma Zuckerberg poate iti face un favor….

 6. Aceeasi nervi ii am, eu din cz blogului…….folosesc facebook de ceva vreme dar sunt mai noua intr-ale blogului, rezultatul? frustrare zilnica!!!

 7. Laura, eu când am ieşit (acum vreo câţiva ani, poate s-au mai schimbat lucrurile de atunci, nu ştiu) ţin minte că am şters pozele şi tot ce se putea înainte să-mi dezactivez contul, după nu ştiu ce se mai poate face… Oricum succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *