Pe 2011 am o singură şi imensă dorinţă: vreau un bărbat care să-mi care plasele! URĂSC din toţi rărunchii mei să car plase!! Iar 2010  a fost anul care a pus capac când a venit vorba de tras după mine din piaţă kilograme şi kilograme de alimente. NU MAI POT, NU MAI VREAU, NU MAI SUPORT SĂ CAR PLASE!!

PS: Pe cei care reuşesc să treacă mai departe de cuvintele ăstea şi să priceapă exact ce vreau să spun îi felicit sincer! Pe ceilalţi care au de gând să-mi dea peste  nas cu chestia asta îi rog să facă bine să se abţină. Nu sunt în cea mai bună dispoziţie acum, după ce am venit iar cu vreo 10 kile din piaţă, şi s-ar putea să le zic vreo două de noroc.

14 Replies to “Dorinţă”

 1. tu, eu te intreb cu binisorul: de ce nu ai, cum am eu, un carucior de mers la piata?
  mie mi se parea de batranica initial, dar fusesem la Barcelona si acolo pe trotuare e plin de tineri cu caruciorul de cumparaturi! am unul cool in romania: rotile sunt de fapt o imbinare de trei roti mai mici dispuse in triunghi asa ca urca foarte usor treptele!

  m-au durut mainile cand te-am citit: iti doresc sa ti se implineasca visul *(desi imi imaginez un pitic musculos incarcat de plase:)

 2. păi, am cărucior, da’ nu rezolvă situaţia decât rareori. mi se întâmplă să fiu în oraş şi să mă sune maică-mea cu tot felul de idei, sau să fiu cu căruciorul şi să nu-mi încapă tot în el etc etc.

  şi pitic??? com’on. 😀 eşti mini me, musai să te fi prins ce am vrut să zic aici. am o întreagă teorie despre bărbatul care îţi cară plasele, în fapt 😉

 3. am zis sa nu raspund la provocari 😀
  da, nu e bine daca faci cumparaturi dupa un telefon.
  cel mai tare ma irita cand, din cauza greutatii , manerele plaselor se rasuceau si-mi strangeau degetele.

 4. câteodată o rezolvă, dar pe strada mea mereu sunt parcate maşini, aşa că orice taxi trebuie să oprească în colţ şi de acolo tot în mâini le aduc. să mă vezi uneori cum las o plasă la colţ şi cu două vin repede, repede, până în faţa porţii, după care mă întorc înapoi după celelalte. not funny 🙁

 5. Si eu care voiam sa ma dau profund si s-o ard intelectual, noroc de PS ca mi-am adus aminte ca-s mult mai putin inteligent decat incerc sa par :)). La multi ani.

 6. Fantomu’: pfuaiai, da’ previzibilă am devenit. musai să schimb ceva în mine anu’ ăsta 😀 😀

  Barbu: La mulţi ani, Barbuuuu!! ne-ai lipsit 😀

 7. Ai grija ce iti doresti ca se poate si indeplini,zic. Nu de alta dar si eu aveam o problema cu plasele ..si am ajuns maritata. :)) Pana aici toate bune ..doar ca acum car eu si plasele lui … :))))))) Mai bine doreste-ti un carnet de conducere si un Mini. Muuuult mai bine.

 8. atunci Mini să fie. ca să vezi ce repede am rezolvat problema 😀 😀

  ps: da’ mă supără că bărbatul care îţi cară plasele e pe cale de dispariţie şi locul lui e luat de bărbatul de duminică. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *