Pentru că am avut recent o discuţie pe tema clipului de mai jos, aş vrea să ştiu cum vă face pe voi să vă simţiţi această reclamă la Dacia Duster.

11 Replies to “Curiozitate”

  1. Putem spune ca ne simtim inoportunati atunci cand suntem martorii unor astfel de scene din RO reala (care sunt la originea clipului) ? Fireste ca-mi poti raspunde ca nu trebuie judecata intreaga familie dupa comportamentul unora, dar trebuie sa recunoastem ca astfel de dialoguri ne sunt mai degraba specifice noua, decat lor. Nu. N-am nici un disconfort.

  2. hmm… eu, după o primă reacţie de amuzament la expresiile folosite, m-am simţit inconfortabil în pielea mea de româncă. nu ştiu de ce, dar am luat-o destul de personal, ca şi cum ne-ar fi jignit naţia.

  3. nu e reclama, e o scena burlesco-grotesca sinistra si fara nicio legatura cu vreo urma de realitate… Nu stiu ce ar vinde tampenia asta…

    Da’ care e legatura cu Romania?! Masina e fabricata de Renault! Poate francezii ar trebui sa simta prost ca uite ce reclama naspa au fost in stare sa comita la un produs de-al lor. Plus ca l-au numit „Romanian bargain” 😀 😀

  4. mno, eu am luat-o mai personal decât toţi. 🙂 poate şi pt că am crescut cu Dacia şi eu încă o mai consider maşina naţională. pretty stupid. 🙂

  5. Daca e facuta sa socheze si sa vorbeasca oamenii despre ea, sa genereze opinii (indiferent daca pozitive sau negative), reclama mi se pare ca functioneaza. Insa personal mi se pare jenanta, in felul pentru felul in care incearca sa socheze… In plus, WTF, referirea la tigani e complet rasista, de unde si pana unde isi imagineaza cineva ca in era asta de political correctness, ar putea difuzat asa ceva….?!

  6. nu era pt tv din câte am citit pe urmă în ziare. au făcut-o nişte olandezi şi nu era la cererea producătorului. s-au jucat, cum ar veni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *