Fooooarte amuzant! 😀 Cineva a ajuns la blogul meu căutând pe Google „ce vraji exista ca sa aduci un barbat la tine„. 😀 😀 Cred că a fost extrem de dezamăgită tipa în cauză (sau tipul?) când a văzut că eu nici măcar nu ştiu să ţin un bărbat care vine singur la mine, darămite să-l mai şi aduc. 😀

Adevărul e că mă distrez tare bine ori de câte ori mă uit la modul în care dau oamenii de blogul meu. Unii, spre exemplu, vor să afle „cati ani are laura laurentiu” (41) , alţii „cate capitole are un cuib de nobili de turgheniev” (45 + epilog). Fetele vor să ştie „ce faci daca zice un baiat ca e in open relationship” (să-l laşi! nu e bun). Mai sunt şi câţiva care se întreabă dacă „disneyland merita oscarul” (nu merită pentru că NU e un film, proştilor!!!) şi care mai e „viata personala a laurei laurentiu” (e colorată, credeţi-mă pe cuvânt).

Celui care s-a interesat „ce fac şi unde merg femeile singure?” musai să îi spun că astfel de femei fac bine şi merg la biserică sau la bibliotecă pentru că sunt convinse că acolo întâlnesc bărbaţi singuri. 😀  Pentru cel/cea care vrea să ştie dacă „v-ati futut cu un negru” răspunsul este: nu, dar bănuiesc că nu e timpul pierdut, chit că mie îmi plac foarte tare bărbaţii asiatici, nu negri. Şi da, sunt perfect de acord că „a despica firul in mii de bucati sucks”, dar nu prea aş băga mâna în foc că „iubirea e o gluma” .

Altfel sunt alături de tipa căreia „prietena mi-a spus ca sunt o scorpie” şi simpatizez cu cel care a vrut să ştie „ce cadou merita o femeie ciufuta”. Sunt chiar curioasă ce cadou i-a luat până la urmă. Iar la final, trebuie să recunosc că nu ştiu sigur „cum se invata meseria de croitoreasa”, dar ştiu sigur că răspunsul la întrebarea „cu ce umbla ciprian muntele?” este unul singur: cu bicicleta!! 😀

11 Replies to “Keywords”

 1. am avut un coleg oltean la camin. venit tocmai din oltenia, vreau sa zic. din prima zi s-a laudat: a aflat tot etajul ca el avea doua pijamale. asa i-a ramas porecla: „doua pijamale”.

  vad ca tu ai doua bloguri. foarte misto si al doilea:
  http://www.lauralaurentiu.ro

 2. Uite pe ce cai spectaculoase ajung oamenii la tine! Si eu care tastez cuminte http://www.lauralaurentiu.com…. Dar cum intreaba oamenii google-ul tot ce le trece prin cap?! Google pe post de vrajitoare, psihanalist, consilier juridic, medic de familie, detectiv particular si ce s-o mai gasi.

 3. Iana: daaaaa!! Google-ul e tot. un fel de Dumnezeu 😀

  Lady Io: şi mai şi cântă!! primesc tot felul de mailuri de la oameni care îi mulţumesc ei pentru melodiile care le-au încântat urechile la nunţi, botezuri, onomastice etc. e, de departe, mai celebră decât mine (există termen de comparaţie pentru celebru, de fapt?).

 4. sa vezi tu ca un individ va cauta pe google „cui trebuie sa-i car plasele” si apoi va cauta ” ce cantec sa-i cant persoanei careia ii voi cara plasele” si va aparea melodia asta
  ( o sa faca el sa fie o varianta barbateasca a melodiei)

  Duminica frumoasa sa ai !

 5. ooo, săracu! tre’ să fie tare împrăştiat şi uituc dacă va căuta pe net „cui să-i car plasele” 😀 😀

  (mai pune o dată link-ul că nu se vede. 🙂 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *