M-a izbit. Nu azi şi nici ieri, ci de câteva săptămâni. Am un blog al naibii de URÂT. Habar nu am cum de mi l-am ales aşa, fără pic de gust, fără pic de „Eu”, fără pic de soare şi culoare. Cert e că nu-l mai suport. Ca urmare, îl voi trece printr-un proces de refaţadizare (ca să nu spun facelifting şi să ziceţi că mă dau mare pentru că lucrez la o agenţie de publicitate).

De refaţadizarea asta se va ocupa Cami, o colegă super talentată. De fapt, SPER să se ocupe pentru că nu prea are timp şi mă tot amână. Am răbdare pentru că ştiu sigur că va face un super blog când se va apuca. Va ieşi ceva în genul celor făcute de australianca asta, Jo Klima, dat fiind că aşa ceva îmi doresc. Girlish, cum ar veni.

Iar după ce Cami îl va desena, Nicu, un alt coleg îl va pune la loc, că eu nu ştiu cum. După care voi scrie mai des. Da, ştiu, iar promit de-a lela chestii pe care nu le fac. Na, ce vreţi, tre’ să mă motivez şi eu cumva. 🙂

Iar în final, tot de la Jo Klima, un pic de culoare în aşteptarea noii mele feţe virtuale:

PS: Nu am un plan B. Dacă Cami nu-mi face desenul, habar nu am ce va fi. Pray for me…

PS2: Planul B a venit de la sine şi s-a transformat în plan A. Cum nu cred că va avea Cami cât de curând timp să îmi facă mie blogul, am găsit o temă gratis şi am urcat-o cu ajutorul lui Nicu. Drăgu’? Drăăăăgu.  🙂

 

6 Replies to “Refaţadizare”

  1. Ioi deci juma de zi m-am muncit ca să urc tema asta pe 3 fmi iezact cum este aci, însă am mînărit eu ceva şi arăta complet diferit. Adică pe fond negru. Nici pe departe ce doream! Dar mă bucur că-i la tine. Njoy le tort (dacă a mai rămas ceva din el…)

  2. da’ cum de nu ai reuşit? este ceva buton în dashboard cu Import theme sau aşa ceva şi de acolo rezolvi. cel puţin aşa am văzut că a făcut colegul meu 😀 (tort nu mai este)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *