Una dintre cei 26. De fapt, cred că a 26-a, dat fiind că de-abia mi-am găsit portretul la expoziţia „Friends”, la al cărui vernisaj tocmai am fost. În timp ce restul erau la vedere, în curtea interioară a locului cu pricina – Napoca 15, al meu portret era undeva în interior, la adăpost de intemperii, şi a trebuit să fac de două ori turul expoziţiei ca să mă găsesc. 😀

Da’ bine ş-aşa, pentru că e o poză izbutită. Printre cele mai izbutite din expoziţie, zic unii. Şi chiar dacă n-ar fi izbutită, eu mă bucur totuşi că mă număr printre prietenii lui Lehel. E un tip fain şi de ajutor, pe care merită să-l ai aproape şi care mi-e tare drag. Acestea fiind zise vă las să mă admiraţi în toată splendoarea mea de vedetă locală. 😀 E făcută pe negativ alb-negru, în urmă cu vreo trei ani.

4 Replies to “Sunt prietena lui Lehel Makara”

  1. Faina. Si prietena si prietenia si poza. Si prietena mea care te va suna. De (dupa) ziua copilului fain pe care-l vazuse Mosu-n ochii tai de Licurici. Daca stii ce treaba are cu tine, (Mos-Iepurila- cel de dupa 1 iunie- that is) sa-mi spui. Doar asa, ca sa vad ca se aud gandurile peste mari si tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *