Păi, hai să mai scriem un post, dacă tot am început anul aşa. Iar în postul ăsta să vorbim despre ce am făcut eu mai exact în 2015, ce mi-a plăcut, ce nu mi-a plăcut şi ce nu vreau să mai întâlnesc în 2016.

Ce am făcut

Am muncit. Da, cam asta a fost ce am făcut 90% din timp. Am muncit sub un chip pe care l-am creionat împreună cu prietenii de la Kumpania. După ce a fost gata chipul de business, PR-EA. PR Points, pe numele lui, i-am făcut şi un site: www.pr-ea.ro. Nu e chiar rău, dar mai am un pic de finisat la el. Şi trebuie să încep să postez şi acolo chestii, dar de data asta despre ce şi cum fac PR. Sper să îmi iasă.

Mi-am închiriat un spaţiu într-un hub. Era fain cumva să lucrez singură prin crâşme, dar aveam nevoie, totuşi, de discuţii cu oameni deştepţi, de brainstorming, de râsete, de poveşti. Aici unde sunt acum e numai bine. Îmi tihneşte.

Am fost la diferite cursuri şi conferinţe. Asta e o chestie pe care nu am mai făcut-o până acum din două motive: nu aveam bani de dat pe aşa ceva şi nici nu mi se păreau a fi cine ştie ce găselniţe. Nici acum nu sunt mare fan, dar uneori e nevoie să vezi ce se mai întâmplă pe piaţă.

Am văzut o grămadă de filme. Şi când zic ”o grămadă” chiar nu exagerez. În fiecare seară, de pe la 19.00 până pe la 2.00 sau uneori 3.00 dimineaţa, m-am uitat la tot ce se poate uita în materie de seriale şi filme de lung metraj. Din acest motiv nu am ieşit aproape deloc seara din casă, ceea ce în alţi ani nu s-a întâmplat. Sau poate pentru că nu avut ocazia să ies, m-am uitat la filme… luaţi-o cum vreţi. Cert e că ştiu aproape tot ce mişcă în zona asta. Dacă vreţi referinţe, just tell me. 🙂

Am fost la Milano. Am însoţit nişte clienţi la un târg de produse şi echipamente pentru industria alimentară, a fost destul de obositor, dar interesant.

M-am făcut blondă. Dorinţa era, de fapt, să fiu albă, dar albul nu mi-a ieşit nicicum din motive care ţin de pigmentul firului meu de păr. Ca urmare, după zeci de încercări, m-am potolit şi am rămas blondă. Pentru o vreme, bineînţeles.

IMG_1677

Ce mi-a plăcut

Că nu am depins de nimeni. Că am avut libertatea de a-mi alege clienţii. Că am putut renunţa când am dorit la cei care nu mi-au mai fost simpatici. Că nu am fost nevoită să mai împrumut bani de la nimeni. Că presa locală a început să se mişte în direcţia bună.

Ce nu mi-a plăcut

Că nu m-am îndrăgostit. Că nu am cunoscut nici măcar un tip singur şi mişto. Că mi-am pierdut cheful de citit romane şi plăcerea de a-mi cumpăra haine. Că nu am avut vacanţă deloc, din iunie 2014. Că nu am călătorit suficient. Că mi-au invadat facebookul tot felul de inepţii, platitudini şi corectitudini politice. Că lumea nu-şi mai cunoaşte lungul nasului. Că toţi sunt specialişti în toate. Că am devenit prea seacă şi rece. Că m-am îngrăşat şi mai mult.

Ce nu vreau să mai întâlnesc în 2016

Ipocriţi. Impostori. Idioţi. Ştiu că e aproape imposibil asta, dar cine ştie… poate, poate… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *